ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ “ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ” ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ – ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ

vouli

Για χιλιοστή φορά θα συναντηθούν με τους βρικόλακες του σιωνισμού…
…οι υπηρέτριες των
τοκογλύφων.
ypour1
Σχεδόν ανά τρεις μήνες… δίνουν αναφορά στους σιωνιστές αυτοπροσώπως.
Οι «αντιρατσιστές» Σαμαράς και Βενιζέλος… δεν έχουν λόγο να συναντήσουν άλλα λόμπι, όπως αυτό των αφροαμερικάνων, των ισπανόφωνων, των Αλβανών, των Πακιστανών, των Νιγηριανών κλπ. Μόνον με τους εκλεκτούς του θεού θέλουν να συναλλάσσονται… για να πάρουν λίγη από τη χάρη του …Κτήνους.
ypour2
Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι έρχονται εκλογές και οι Εβραίοι της Αμερικής πρέπει σύντομα να καταλήξουν στις λίστες για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Ελλάδα.
Από τα γραφεία τους θα πάρουν το χρίσμα οι δικοί «μας» υποψήφιοι.
Χωρίς την έγκρισή των σιωνιστών…
ypour3
…ούτε ως οι υποψήφιοι στο Νευροκόπι θα μπορέσουν να εμφανιστούν…
ypour4
Πρέπει να βρουν τρόπο να μην επαναληφθεί το ατόπημα της εκλογής της ΧΑ με τόσους βουλευτές και να επιστρέψουν τα πρόβατα στα κομματικά μαντριά που μας κυβερνούν εδώ και 200 χρόνια.
Εννοείται ότι τα ψηφοδέλτια και ειδικά τα φαβορί …πρέπει να είναι γενίτσαροι απόλυτα συμβατοί με τον σιωνισμό και επομένως φανατικοί υποστηρικτές της ατζέντας των τοκογλύφων.
ypour5
Έτσι θα εκτοξευθεί και η καριέρα τους …καθώς τα ΜΜΕ θα διαταχθούν από τους τοκογλύφους να τους προβάλλουν και να τους δοξάζουν νύχτα-ημέρα…


Πηγή
filonoi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις