Μαλαισιανές αερογραμμές πτήση 370 – Τι κοινό έχει το εξαφανισμένο αεροσκάφος με την ταινία Man of steel που κυκλοφόρησε το 2013; (Βίντεο)

triaina1

Οι ταινιούλες που πλασάρει η μεγαλύτερη εταιρία νοητικού προγραμματισμού (Χόλυγουντ) μας έκανε την ευκολία και έβγαλε το 2013 το Man of Steel. Στην ταινία αυτή μας δείχνουν μια επίθεση από τους εξωγήινους με το διαστημόπλοιο τους, την Τρίαινα. Και τον αριθμό 370 με το ΜΙΑ (Malaysian International Airlines) επάνω στην σκέπη του λεωφορείου που
εκτινάσσεται. Τυχαίο;
Ποιος είναι ο συμβολισμός της τρίαινας άραγε;
Η τρίαινα είναι ένα σύμβολο της εξουσίας. Ο Ποσειδώνας κτυπούσε με την τρίαινα του για την δημιουργία υδάτινων πηγών αλλά και για να προκαλέσει σεισμούς.
Που είδαμε επίσης Τρίαινες τώρα τελευταία;
Για δες…
triaina2

Μαλαισιανές αερογραμμές
Ουκρανική σημαία
Στην συνέχεια βλέπεις τον αριθμό της πτήσης επάνω στην σκεπή ενός λεωφορείου.
triaina3
Μια φοβερή λεπτομέρεια από την ταινία του Man of Steel είναι ότι πάνω αριστερά στην εικόνα, μπορείτε να δείτε τις συντεταγμένες της περιοχής του Ινδικού Ωκεανού, όπου έψαχναν για τους αγνοούμενους της Malaysia Airlines. Τις ίδιες συντεταγμένες βλέπετε και μια σκηνή στην ταινία από το 2013.
triaina4
Το βίντεο που ακολουθεί ασχολείται με τις προαναφερθείσες εντυπωσιακές λεπτομέρειες στην ταινία, και στη συνέχεια, συνεχίζει με μια θεωρία ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο.
Τα συμπεράσματα δικά σας:
πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις