Συνελήφθη μισθοφόρος της Blackwater στην Ουκρανία; (vid)


Ένας στρατιώτης του οποίου προς το παρών είναι απροσδιόριστη η προέλευση, εντοπίστηκε στο Ντονέτσκ χθες 9 Απριλίου από δυνάμεις αυτοάμυνας .
Οι δυνάμεις αυτοάμυνας περικύκλωσαν ένα ύποπτο λεωφορείο που μέσα υπήρχαν πληροφορίες πως βρισκόντουσαν άγνωστοι ένοπλοι. Μετά από πιέσεις ανάγκασαν τους
ενόπλους να κατέβουν από το λεωφορείο , και να παραδωθούν .
Στη συνέχεια προσπάθησαν να τους ανακρίνουν κάνωντας τους κάποιες ερωτήσεις όμως δεν έλαβαν καμία απάντηση ... Επιπλέον ένας από τους ενόπλους δεν ξεστόμισε λέξη κατά την όλη διαδικασία ...
Ο επικεφαλής του Τάγματος των δυνάμεων αυτοάμυνας ανέφερε: Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιός ή τί είναι ο συγκεκριμένος στρατιώτης καθώς του ζητήθηκε η ταυτότητα του και δεν καταλάβαινε καν τι του λέγαμε. Είναι ντυμένος με διαφορετικά ρούχα και φέρει διαφορετικά σύμβολα στην στολή του από τους υπόλοιπους. Μετά από αυτό επιβεβαιόνωνται οι υποψίες μας πως άντρες της Blackwater , "έχουν πατήσει ήδη πόδι" στην περιοχή μας.
Η Μόσχα από την μεριά της ανακοίνωσε πριν λίγο ότι : "Από σήμερα 150 Αμερικανοί εξοπλισμένοι από την Greystone Ltd., θυγατρική της Blackwater, επιχειρούν στην νοτιοανατολική Ουκρανία μεταμφιεσμένοι ως ουκρανοί στρατιώτες. Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ωμή πρόκληση αναλαμβάνουν την ευθύνη για την δημιουργία τεράστιων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ελευθεριών αθώων πολιτών στο ουκρανικό κράτος. Θα αντιμετωπιστούν αναλόγως των πράξεων τους".
Το παρακάτω βίντεο είναι από σκηνές που εκτυλίχτηκαν μετά την σύληψη των ενόπλων...




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις