Κάτοικοι Αγ.Παντελεήμονα: “Βάλτε μας όποια ταμπέλα θέλετε! Δεν πρόκειται να μας σταματήσετε! Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!”

AgiosPantelehmwn1-630x400

Έρχονται εκλογές κι έχει γίνει πλέον θεσμός όλα τα μεγάλα ΜΜΕ να παίζουν ολίγον «παιδική χαρά» Αγ. Παντελεήμονος.
Αυτή τη φορά την αφορμή έδωσε ο κ. Καμίνης, ο οποίος αντί ν’ απολογηθεί στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονος για το «έγκλημα» της απένταξης του έργου της ανάπλασης των 3 πλατειών του 6ου Δ.Δ., μας αποκαλεί «ανησυχούντες», τραμπούκους, φασίστες ρατσιστές κλπ.
Με τον τρόπο που προβάλλεται το θέμα «παιδική χαρά» σαφώς και
κάποιοι θ’ αναρωτιούνται «μα γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν μια παιδική χαρά;»
Προς ενημέρωση λοιπόν όλων, η θέση των κατοίκων ήταν και είναι πολύ ξεκάθαρη. Συμμετέχοντας στα δημοτικά συμβούλια, σε όσα μας επέτρεπε την είσοδο ο «δημοκράτης» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ζητούσαμε κουραστικά και μονότονα ολοκληρωμένο σχεδιασμό ανάπλασης της πλατείας, τον οποίο και μας υποσχέθηκε ο κ. Καμίνης τον Οκτώβριο 2013. Στην περιοχή μας δραστηριοποιείται ένας μεγάλος αθλητικός σύλλογος, ο Α.Σ. «ΑΕΤΟΣ», ο οποίος δεν έχει χώρο προπονήσεων κι έχει καταντήσει “τσιγγάνος”. Αντί όμως όλων αυτών, ο Δήμος αποσπασματικά και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ξεκινά εργασίες για μια ΝΕΑ παιδική χαρά στην άλλη πλευρά της πλατείας, άνευ φυσικά τοπογραφικών, αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών.
Παρά τις πιέσεις μας, οι αρμόδιοι εξακολουθούν να μην παρουσιάζουν σχεδιασμό και μελέτη για το τι θα γίνει τόσο η ΠΑΛΑΙΑ παιδική χαρά όσο και η υπόλοιπη πλατεία. Όσο για τον Α.Σ. «ΑΕΤΟΣ», παραμένει “τσιγγάνος”.
Πέρα από την ιδιαίτερη σπουδή που επιδεικνύει ο κ. Δήμαρχος για την συγκεκριμένη παιδική χαρά, είναι πραγματικά θλιβερό να δηλώνει ότι τα συνεργεία του Δήμου δέχθηκαν επίθεση από τους κατοίκους κι όλα αυτά για λίγες ψήφους.
Γνωρίζουμε καλά ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι στον Αγ. Παντελεήμονα εμείς οι κάτοικοι έχουμε «πετάξει» προ πολλού τις κομματικές παρωπίδες και όλοι μαζί, κάτοικοι και αθλητικός σύλλογος έχουμε μόνον ένα στόχο: ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Δεν έχουν άλλο τρόπο να μας αντιμετωπίσουν και βρήκαν τη μέθοδο της ταμπέλας. Βάλτε μας όποια ταμπέλα θέλετε! Δεν πρόκειται να μας σταματήσετε! Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!
Η λέξη «λαθρομετανάστευση» ακούστηκε για πρώτη φορά από τα στόματα των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα. Σήμερα βρίσκεται στο πρόγραμμα των περισσοτέρων υποψηφίων Δημάρχων (μάλλον φασίστες και ρατσιστές είναι κι αυτοί).
Βεβαίως μας λέτε φασίστες διότι είστε σε κατάσταση πανικού. Οι φωνές απλώθηκαν στην Πλ. Βικτωρίας, στην Πλ. Αμερικής, στην Κυψέλη. Φοβάστε μην μετακομίσουν στις δικές σας γειτονιές; Στα δικά μας σχολεία το 90-95% είναι παιδιά αλλοδαπών. Τρέμετε μήπως φύγουν από δω κι έρθουν στα σχολεία που πάνε τα δικά σας παιδιά;
Τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τα μετατρέψατε από βιοτεχνία σε βαριά βιομηχανία με πολλούς ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους και πολυτελή γραφεία. Όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε τη μέθοδο της «αριστεροθολοκουλτούρας». Η αλήθεια είναι ότι είστε μεγάλο σχολείο! Μας μάθατε να κυκλοφορούμε με φωτογραφική μηχανή και κάμερα, να έχουμε ντουντούκα, αγορασμένη με δικά μας χρήματα και όχι δωρισμένη από κάποια Αντιδήμαρχο. Όταν εσείς βγαίνετε στον δρόμο είστε αγωνιστές κι επαναστάτες, όταν εμείς βγαίνουμε, φασίστες και ρατσιστές. Πάλιωσε κι αυτό! Βρείτε κάτι καινούργιο! Η Δημοκρατία σας προφανώς πρεσβεύει: Εσείς θα ζείτε όπως θέλουμε εμείς!
Με όχι και τόσο μεγάλη έκπληξη η αλήθεια είναι, ανακαλύψαμε ότι πίσω από τα «κινήματα» και τις «κοινωνικές ομάδες» βρίσκονται συγκεκριμένα άτομα που όλως τυχαίως ανήκουν και σε κάποια ΜΚΟ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι σύμπτωση.
Όσο για τις δηλώσεις του κ. Σακελλαρίδη περί «επίθεσης φασιστών σε συνεργεία του Δήμου», λυπούμαστε αλλά χάσατε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε (πιστέψτε μας δυστυχώς για εσάς κ. Σακελλαρίδη). Κατανοούμε ότι έχετε τελειώσει κομματικό σχολείο κι εφόσον σας επέλεξαν, είστε υποχρεωμένος ν’ ανακοινώνετε ότι σας σερβίρουν. Ως νέος άνθρωπος όμως από καιρού εις καιρόν πρέπει να έχετε και προσωπική άποψη. Έχουμε την αίσθηση ότι τώρα που δεν ψηφίζουν οι μετανάστες μια επίσκεψη στην περιοχή θα ήταν χάσιμο χρόνου!
Τέλος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα σας, εμείς οι εναπομείναντες Έλληνες της περιοχής αγωνιζόμαστε (πολύ πριν το ζητήσετε) για μια πόλη δημοκρατική, ανεκτική, φιλική και ΑΣΦΑΛΗ, παρά τον μεγάλο φασισμό και ρατσισμό που δεχόμεθα από πολλές πλευρές.
ΥΓ. Διαβάσαμε ένα άρθρο και ξεχωρίσαμε κάτι που αντιπροσωπεύει πλήρως εμάς τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα:
«Είμαστε ελευθερόφρονες, λίγο αναρχικοί, αλλά και ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ»
 Καλή Ανάσταση!
Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα
Εκπρόσωπος Θωμαΐς Γιαννάτου

πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις