ΕΚΤΑΚΤΟ: Τελευταία προειδοποίηση του Ρωσικου ΥΠΕΞ στην Συριακή αντιπολίτευση!

 

Αυστηρότατη προειδοποίηση απηύθυνε πριν από λίγο το Ρωσικό ΥΠΕΞ προς την Συριακή αντιπολίτευση. Η ανακοίνωση του υπουργείου είναι ξεκάθαρη και εκλαμβάνεται ως τελευταία προειδοποίηση για τους εναπομείναντες Σύριους χρηματοδοτούμενους από τον Σόρος, που
δίνουν πολιτική κάλυψη στους ισλαμοφασίστες γενοκτόνους του Συριακού λαού.
Σύμφωνα με το Ρωσικο υπουργείο, όσοι Σύριοι εξακολουθούν να μην διαχωρίζουν την θέση τους από τις ισλαμικές ομάδες εξόντωσης που σφάζουν αθώους πολίτες, θεωρούνται συνένοχοι σε εγκλήματα κατά της Συρίας και της ανθρωπότητας. Ακολουθεί μία παράθεση πρόσφατων γεγονότων καθώς και λεπτομερής περιγραφή της σφαγής 20 αμάχων σε κατοικημένη περιοχή καθώς και ο τρόπος που γίνονται οι επιθέσεις απο τα τάγματα εξόντωσης.
Οι χαρακτηρισμοί των Ρώσων είναι ιδιαίτερα σκληροί και δεν μένουν μόνο στο θέμα της “τρομοκρατίας” αλλά μιλούν ευθέως για εγκλήματα γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης, γεγονός που οι διεθνείς αναλυτές ερμηνεύουν ως προπομπό εξελίξεων.
Η κίνηση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις καταγγελίες δυτικών μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία απέστειλε μεγάλη ποσότητα οπλισμού στην Συρία, κατηγορώντας την για παραβίαση του μορατόριουμ στις προμήθειες όπλων.
Αίσθηση όλων ότι η Συρία ετοιμάζει το τελειωτικό χτύπημα στους ισλαμοφασίστες εισβολείς που πλέον έχουν διασπασθεί και λειτουργούν με όρους συμμορίας.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις