Έτσι γίνομαι και εγώ μεγαλοεπιχειρηματίας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Αυτοδημιούργητος λέει επιχειρηματίας . Έτσι έγινε μεγαλοεφοπλιστής , μεγαλοπετραλαιάς , κουροπαλάτης κλπ . Έτσι εξηγείται πως...
από ένα μικρό γραφείο οδηγών ( με 5-6 αυτοκινητάκια μίνι Κούπερ) στο Περιβολάκι στη Νίκαια έκανε αυτό τον κολοσσό με τα 60 τάνκερ , με πετρέλαια , εταιρείες κλπ Έτσι εξηγείται πως αγόρασε και τον ΟΠΑΠ .Με τα κλεμμένα. Με δικά μας χρήματα. Έτσι γίνομαι και εγώ μεγαλοεπιχειρηματίας κλέβοντας το Ελληνικό Δημόσιο και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. 
Και μετά κάνουμε και καλές πράξεις και μας κάνει και ο Πατριάρχης και Κουροπαλάτη. Τώρα λέει μετά από πολύχρονη και χαρακτηριστική καθυστέρηση του ελληνικού δημοσίου καταδίκασε, χθες, τον κ. Δημήτριο Μελισσανίδη σε πέντε έτη φυλάκισης για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο για την γνωστή υπόθεση του λαθρεμπορίου πετρελαίου για εικονικούς ανεφοδιασμούς πλοίων και για παράνομη διακίνηση καυσίμων . Έτσι πλούτισε ο κ. Μελισσανίδης , το άλλο το λαμόγιο ο Σπανός , ο Καρράς κλπ. Στην ίδια ποινή καταδικάσθηκε και ο έτερος Καπποδόκης κ. Ιωάννης Καρράς, συνέταιρός του στις λαμογιές . 
Μία ερώτηση όμως στους κ. δικαστές: Εάν ήταν ένας απλός πολίτης , ένας εργαζόμενος , άνεργος , συνταξιούχος , μία απλή νοικοκυρά κλπ και χρωστούσε στο δημόσιο δεν θα του βγάζατε στον πλειστηριασμό ότι είχε και δεν είχε; Δεν θα τον σέρνατε ΑΜΕΣΑ στη διαπόμπευση και στην φυλάκιση; Εάν ήταν κάποιος ανώνυμος πολίτης θα είχε την ίδια αντιμετώπιση κύριοι δικαστές; Καταδικάσθηκαν λέει σε 5ετή φυλάκιση με εξαγοράσιμη ποινή και πλήρωσαν με 20 ευρώ ημερησίως και απεχώρησαν όλοι ευτυχισμένοι . Και με τον «χωροφύλαξ» και με τον «αστυφύλαξ» οι κύριοι δικαστές.

Ν. Κ
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις