Καθεστώς Ομπάμα – πλούσio σε αλαζονεία, υπεροψία και προπαγάνδα


kathestws-obama-plousio-se-allazonia-iperopsia-kai-propaganda-polemiko-imerologio 
Το καθεστώς του προέδρου Ομπάμα, πλούσιo σε αλαζονεία υπεροψία και έπαρση, μετέτρεψε την ουκρανική κρίση σε κρίση των σχέσεών της Αμερικής με τη Ρωσία. Εκ προθέσεως ή απλά ηλίθια προπαγάνδα, τα ψέματα της Ουάσιγκτον οδηγουν τα
πράγματα από την κρίση στον πόλεμο.

Μη θέλοντας να ακούσει τις ανόητες απειλές της Ουάσινγκτον,η Μόσχα σταμάτησε να παίρνει τηλεφωνήματα από τον Ομπάμα και ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ.
Η κρίση προήλθε στην Ουκρανία μετά την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης από τον δάκτυλο της Ουάσινγκτον και των Δυτικών για να την αντικαταστήσει με τις μαριονέτες τους. Οι μαριονέτες με λόγια και πράξεις άρχισαν να δρουν εναντίον του πληθυσμού των πρώην ρωσικών περιοχών που προσαρτήθηκαν στην Ουκρανία από τους πρώην κομμουνιστές ηγέτες της Σοβιετικής Ένωσης.
Οι συνέπειες αυτής της ηλίθιας πολιτικής – διπλωματίας των Αμερικάνων, οδήγησε τους πολίτες της Ουκρανίας σε δημοψήφισμα για την επιστροφή στη Ρωσία. Η Κριμαία επέστρεψε στην Ρωσία και η Ανατολική Ουκρανία και άλλες περιοχές στο νότο της χώρας είναι πιθανό να την ακολουθήσουν.
Γιατί το καθεστώς Ομπάμα προσπαθεί να προκαλέσει το ρωσικό στρατό;
Η απάντηση ίσως βρίσκεται στο γεγονός ότι το σχέδιο της Ουάσιγκτον να εκδιώξει τη Ρωσία από την ναυτική βάση της Μαύρης Θάλασσας πήγε στραβά, και τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες “δωρίζουν” με πονηρό τρόπο τμήματα της Ουκρανίας και ελπίζουν σε μια πιθανή ρωσική στρατιωτική εισβολή , ετσι ώστε να άρουν και αυτοι την ευκαιρία για να έχουν την αφορμή να δημιουργήσουν σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και την ανάπτυξη των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Μαύρη θάλασσα.
Εντέχνως η Δύση στήνει την ακολουθία εκείνη που χρειαζόταν για να δυναμώσει το ΝΑΤΟ και την παρουσία της στην Μαύρη θάλασσα , έχοντας το άλοθι , διότι ο Πούτιν ασκεί “επεκτατική πολιτική” στην Ουκρανία και σε Χώρες του πρώην Σοβιετικού Μπλοκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις