ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΕΛΕΣ “ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ” ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

tourkoi-leoforio

Κινητοποίηση δέκα χιλιάδων μουσουλμάνων από την Τουρκία που έρχονται για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές επιχειρεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής κάτω από την μύτη του ελληνικού κράτους σε μια προσπάθεια να φανεί ότι το
τουρκοκόμμα DEB θα καταγράψει στις ευρωεκλογές από 1 έως κι 2% σε επίπεδο Επικράτειας, σε Θράκη, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Μακεδονία! Εάν αυτό γίνει κατορθωτό, αμέσως μετά επειδή θα ακολουθήσουν σύντομα και Εθνικές εκλογές, θα μπορούν οι Τούρκοι να επιβάλουν στα ελληνικά κόμματα τους υποψήφιους του Προξενείου και τους “αγαπητικούς” της Άγκυρας αφού θα προβάλουν ως δόλωμα το δέλεαρ της “ψηφοσυλλογής”.
tourkoi-deb-1
Ουσιαστικά αυτό που δημιουργούν οι Τούρκοι είναι μια πολιτική “δεξαμενή” -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- από την οποία τα ελληνικά κόμματα θα πηγαίνουν να ψωνίζουν.
tourkoi-2
Σε δεύτερη φάση μόλις ελληνοποιηθούν μια κρίσιμη μάζα μουσουλμάνων και αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, και προσφέρουν την ψήφο τους στο τουρκικό αυτό μόρφωμα που μετεξελίχθηκε σε κόμμα και αποτελείται από Γκρίζους Λύκους, η ισχύς του θα του επιτρέπει να κατεβαίνει σε Εθνικές εκλογές ακόμα και αυτόνομα.

πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις