«Ο Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της Μέριλιν Μονρό με θανάσιμη ένεση»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετά από 50 και πλέον χρόνια, είναι σίγουρα μια αποκάλυψη που συγκλονίζει.

Η Μέριλιν Μονρόε πέθανε στις 4 Αυγούστου του 1962 και η ιατρική γνωμάτευση της εποχής έκανε λόγο για αυτοκτονία. Δύο δημοσιογράφοι όμως έψαξαν πολύ και
κυκλοφόρησαν ένα βιβλίο στο οποίο λένε εναργώς ότι ο Μπομπ Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της επειδή ετοιμαζόταν να ξεμπροστιάσει αυτόν και τον αδερφό του Τζον Κένεντι.

Όπως επικοινωνεί η Daily Mail, η Τζέι Μαργκόλις, μία από τις γυναίκες που έχουν ασχοληθεί με τη ζωή της Μέριλιν όσο καμία στις ΗΠΑ, και ο Ρίτσαρντ Μπούσκιν των New York Times, συγγραφέας 30 βιβλίων, συνεργάστηκαν για να συντάξουν ένα βιβλίο που προχωράει σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ότι δηλαδή, ο Μπομπ Κένεντι οργάνωσε σχέδιο δολοφονίας της Μέριλιν που θα το έκαναν να φανεί ως αυτοκτονία, με συνεργούς τον κουνιάδο του και ηθοποιό Πίτερ Λόφορντ και τον ψυχίατρο της ντίβας που θα της έδινε και το τελειωτικό χτύπημα με θανάσιμη ένεση πεντοβαρβιτάλης στην καρδιά.

Στο βιβλίο The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed, βλέπουμε μάλιστα και δήλωση του Λόφορντ που το λέει ξεκάθαρα:

«Ο Μπομπ ήθελε να της κλείσει το στόμα άσχετα με τις συνέπειες». Επιπλέον, ένας από τους νοσοκόμους που έφτασε πρώτος στο σπίτι της Μονρό είχε πει τότε ότι είδε τον ψυχίατρο να της καρφώνει την ένεση στην καρδιά.

Ο Μπομπ και η Μέριλιν ήταν για ένα διάστημα εραστές και κάθε μέρα η Μέριλιν ένιωθε όλο και πιο τρελά ερωτευμένη μαζί του. Εκείνος της είχε υποσχεθεί κιόλας να χωρίσει τη σύζυγο του Εθέλ και να παντρευτούν. Αντ΄αυτού όμως, λέει το βιβλίο, μαζί με τον αδερφό του Τζακ, έπαιζαν πινγκ πονγκ με τη ντίβα.

Κάποια στιγμή εκείνη θύμωσε τόσο που τον απείλησε να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της οικογένειας Κένεντι σε συνέντευξη τύπου. Μυστικά που τα κρατούσε κρυμμένα στο κόκκινο ημερολόγιο της.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις