Αυτή είναι η δημοσκόπηση που έστειλε η πρεσβεία!

 
 
 
 Σήμερα το HellasForce σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τα στοιχεία του ενημερωτικού δελτίου για τις ευρωεκλογές ακριβώς όπως μεταδόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα σήμερα στις 11 το πρωΐ.

Για ακόμα μια φορά η ....
έρευνα έγινε αυτόνομα από το κλιμάκιο με την χρηση Call Center που είχε την επιστασία Ρώσου ειδικού και δεν υπήρξε καμμια αλλοίωση στοιχείων. Καταμετρήθηκαν ακόμα και τα μη απαντημένα για να υπάρχει η επεξεργασία από τους ξένους ειδικούς. Όταν λέμε μη απαντημένα εννοούμε αυτούς που απάντησαν στην κλήση αλλά αρνήθηκαν να απαντήσουν για τις προτιμήσεις τους. Υπάρχει επίσης και η παράμετρος της αποχής και πως επηρεάζει.

Περιληπτικά το δελτίο περιέχει τα εξής στοιχεία:
Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με επίδοση που θα φτάσει και πιθανά να ξεπεράσει αυτή των εθνικών εκλογών του 2012.
Δεύτερο κόμμα η Νέα Δημοκρατία με τρέχουσα διαφορά 4 μονάδες που όμως επηρεάζεται από την αποχή. Όσο μεγαλώνει η αποχή, σύμφωνα με την αναφορά, τοσο θα μεγαλώνει η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με μονοψήφιο ποσοστό 7% μεν που όμως μπορεί να γίνει ακόμα και διψήφιο με την αναγωγή των αποκλεισμένων απαντήσεων.
Το ανώτατο ποσοστό που μπορεί να πάρει το Ποτάμι είναι 6,9 – 7%.
Τα εκτιμώμενα ποσοστά για Ελιά – ΑΝΕΛ – ΚΚΕ κυμαίνοντα στο 6%. Για την Ελιά θεωρείται ταβάνι. Οι άλλοι δύο εξαρτωνται απο την αποχή – ένα ποσοστό των μη απαντήσεων επηρεάζει τους ΑΝΕΛ.
Η ΔΗΜΑΡ αναμένεται να μην ξεπεράσει το 2%.

Η έρευνα έγινε για την πρόθεση ψήφου καθαρά στις εκλογές για την Ευρώπη.


πηγη


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις