Τι δίνουν οι bookmakers για τις εκλογές !!!!!!!

 
  
Προβληματισμό προκάλεσαν τα exit polls και τα αποτελέσματα των εταιρίων δημοσκόπησης. Μεγάλη ήταν και η αντιπαράθεση των κομμάτων γύρω από τη δουλειά των δημοσκόπων και τα εργαλεία της έρευνας τους. Τι άποψη όμως έχουν οι στοιχηματικές εταιρίες και οι bookmakers που....
σίγουρα εξετάζουν και το παραμικρό ποσοστό στις αποδόσεις που προσφέρουν.

Με μια πρόχειρη ματία βλέπουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ξεκάθαρα στην ανάδειξη του ως πρώτο κόμμα ενώ ο Γιάννης Σγουρός έχει προβάδισμα για την Περιφέρεια Αττικής. Εύκολο έργο φαίνεται πως θα έχουν ο νυν δήμαρχος Γ.Καμίνης στην Αθήνα και ο Γ.Μώραλης στον Πειραιά. Έκπληξη μεγατόνων θα είναι αν δεν αναδειχθεί εκ νέου δήμαρχος ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά:

Στη sportingbet.gr βρίσκουμε τον ΣΥΡΙΖΑ νικητή με απόδοση 1,181, την ΝΔ με 4,00 και άλλο κόμμα με 34. Παρόμοια και στο stoiximan.gr με ΣΥΡΙΖΑ 1,15, ΝΔ με απόδοση 5 και άλλο με 90.

Αντίστοιχα, στην Περιφέρεια Αττικής οι bookmakers δίνουν τον Γ. Σγουρό με 1,40 και 1,50 και την Ρένα Δούρου με 2,70 και 2,45.

Στην Αθήνα, η απόδοση της sportingbet για τον Γ.Καμίνη είναι μόλις στο 1,18 και για τον Γ.Σακελλαρίδη στο 4,30 ενώ το stoiximan προσφέρει τον δεύτερο με 4,50.

Στη μάχη του Πειραιά, οι δύο στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τον Β. Μιχαλολιάκο με 3,60 και 3,50 ενώ θεωρούν φαβορί τον Συνδυασμό του Γ. Μώραλη προσφέροντας αποδόσεις  1,25 και 1,28 αντίστοιχα.

Σε ειδικά στοιχήματα οι bookmakers εστιάζουν την προσοχή τους σε άτυπα «μπρα ντε φερ» μεταξύ κομμάτων. Για παράδειγμα μεταξύ Ελιάς-ΚΚΕ η sportingbet θεωρεί πως το κουμουνιστικό κόμμα τύχει μεγαλύτερης αποδοχής με απόδοση 1,35, προσφέροντας στην ΕΛΙΑ 2,85. Παρομοίως και το stoiximan με αποδόσεις 1,50 και 2,50 αντίστοιχα.

Ποτάμι και Χρυσή Αυγή συναγωνίζονται για το ποιός θα λάβει περισσότερους ψήφους με τους bookmakers να βλέπουν ξεκάθαρο προβάδισμα τη ΧΑ με αποδόση 1,25 και μικρή διαφοροποίηση στη περίπτωση του Στ. Θεοδωράκη με 3,60 και 3,75.

Τέλος, ανάξια πονταρίσματος θεωρείται η περίπτωση του Γ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη με απόδοση 1,003 από το stoiximan, εκτός αν βλέπει κανείς την σούπερ έκπληξη Καλαφάτη με απόδοση 16.
 
πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις