Πες μας ποια πραγματικά ΕΙΣΑΙ;;; Το νέο άλμπουμ της Mariah Carey «I AM!»

Πες μας ποια πραγματικά ΕΙΣΑΙ;;; Το νέο άλμπουμ της Mariah Carey «I AM!»
Η Mariah Carey βγαζει αυτο το μηνα ένα νέο άλμπουμ : ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Mariah . Ο τίτλος και η λέξη «I AM» έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές συμπεριλαμβάνοντας και τους DJ Hardwell , Beyonce , Jay - Z , Alicia Keys , Kelly Rowland , Lil Wayne , Maino , will.i.am ( William ), 50 σεντς , κλπ.
Ο ιδιος τίτλος όπως βλέπουμε με άλλα σύμβολα χρησιμοποιούνται ξανα και
ξανα σε αλμπουμ από πολλούς διάσημους μουσικους και εταιρείες. Είναι όλοι τους «μέσα στο κόλπο» ή ειναι μαριονέτες που διαδίδουν την αυτοεκπώληση τους σε αλλους; Γιατι ολοι τους χρησιμοποιούν τις λέξεις, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ; Τι θελουν να μας πουν με το ΕΓΩ ΕΙΜΙ; Τι συμβολιζει το μηνυμα της; ΠΟΙΑ ΘΕΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ;;;
Οι παραγωγοί και οι εταιρείες αυτών των καλλιτεχνών είναι κυρίως υπεύθυνοι για αυτό τον τιτλο. Μην νομίζετε ότι οι μουσικοι καθοριζουν οι ίδιοι τους τιτλους των αλμπουμ τους. Την στιγμη που και αλλοι καλλιτέχνες τον εχουν ξαναχρησιμοποιησει.
Με τον όρο «I AM» εννοείται ότι οι καλλιτέχνες ελέγχονται άμμεσα ή έμμεσα από οντότητες άλλων διαστάσεων, καθοδηγούνται ενεργειακά και χρησιμοποιηουνται ως τα εργαλεία τους.
Εδω εικόνες από πολλούς καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν τον όρο «I AM».
Η Mariah Carey βγαζει το νέο άλμπουμ μεσα στο Μάιο. Με τον τίτλο Me. I AM Mariah. Η ίδια κυριολεκτικά λέει ότι η επιλογή του τίτλου εχει να κανει με οντότητες άλλων διαστάσεων. Η Mariah είπε ότι το όνομα του νέου της άλμπουμ προήλθε από:
''την κατοχή της προσωπικοτητας μου απο μια οντότητα που την είχα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου''...
Μας μιλαει δηλαδη για μια οντότητα που την κατέχει σχεδον ολόκληρη τη ζωή της... ετσι εξηγουνται πολλά! Δηλαδη, αυτό που ακριβώς θέλουμε να κανουμε σαφές σε αυτό το άρθρο, οι καλλιτέχνες ελέγχονται, διαχείριζονται από οντότητες άλλων διαστάσεων ( οντότητες / πνεύματα / τζίνι/ σαταναδες....ή δωστους οποιο ονομα θες ). Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν φοβούνται να πλασάρουν τον ίδιο τίτλο στην αγορά, με το «I AM» το οποίο και αλλοι πριν παρουσιασαν.
Δεν ειναι επαγγελματικό ρίσκο μια τετοια επιλογή; Δεν ειναι παραλογο να επαναλαμβανεις τιτλους αλλων καλλιτεχνών; Δεν υπαρχει φοβος οτι θα σε κραξουν; Εκτός και αν δεν φοβάσαι το ρισκάρισμα για ευνόητους λογους.






ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις