Φωτογραφία μυστήριο: 14χρονος ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε φάντασμα Σκωτσέζου πολεμιστή σε νεκροταφείο

Σε εκδρομή που πραγματοποίησε σχολείο, σε γερμανικό νεκροταφείο πολέμου στη Γαλλία, ένα 14χρονο αγόρι από τη Βρετανία απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο μια φιγούρα που όπως λέει είναι το φάντασμα ενός Σκωτσέζου στρατιώτη.
Ο 14χρονος έφηβος Mitch Glover, από το Leamington Spa, επισκέφτηκε λόγω σχολικής εκδρομής το νεκροταφείο Neuville-St Vaast, στη βόρεια Γαλλία.Όταν έπεστρεψε από την εκδρομή παρατήρησε στην φωτογραφία που τράβηξε, μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο που φοράει τη στολή ενός Σκωτζέζικου τάγματος.Το νεκροταφείο Neuville-St Vaast είναι το μεγαλύτερο γερμανικό νεκροταφείο στη Γαλλία, στο οποίο υπάρχουν 44.833 τάφοι.



Η 50χρονη μητέρα του Mitch, Sue, δήλωσε στην Daily Mail «Είδα ότι δεν έμοιαζε με Γερμανό στρατιώτη, τότε ένας φίλος, μου είπε ότι η φιγούρα μοιάζει να φοράει τα Σκωτζέζικα ρούχα που φορούσαν οι Highlanders Seaforth κατά το Α' Παγκοσμίο Πολέμο. «Φαίνεται σαν κρατάει κάτι στο χέρι.Μοιάζει να είναι σε επιφυλακή κρατώντας ένα τουφέκι» δήλωσε η Βρετανίδα μητέρα του έφηβου.


Οι Seaforth Highlanders ήταν ένα ιστορικό τάγμα του Βρετανικού στρατού.Κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου πήραν μέρος στη Μάχη του ποταμού Μάρνη και στη Μάχη στο ποταμό Aisne.Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1914, το τάγμα συμμετείχε ενεργά στη μάχη του ποταμού Aisne και υπέστησαν σοβαρές απώλειες.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις