Αυτά είναι τα δύο Πακιστανικά ΚΤΗΝΗ που βασάνισαν,βίασαν και λήστεψαν 70χρονη στον Κολωνό..

Αυτό το κάθαρμα από το Πακιστάν διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται..
Αν τον δείτε ειδοποιήστε αμέσως την Αστυνομία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια, καθώς και άλλα αδικήματα.
Οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 21 και 21 ή 24 ετών, εκτός από τις διαρρήξεις και τις κλοπές, κατηγορύνται και για το βιασμό μίας 70χρονης στον Κολωνό.

Ο 21χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Ο ALI OSMAN του MOHAMMAD SADIK και της SERAI BIBI, που γεννήθηκε το 1993 στο Πακιστάν έχει ήδη συλληφθεί


Ο ALI ή RIZA του GHULAM HUSSAIN ή HOUSEIN και της ZAHRA ή JAHRA, που γεννήθηκε το 1990 ή το 1993 στο Πακιστάν, είναι ο συνεργός του που αναζητείται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.


Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί "στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και στον εντοπισμό του δεύτερου δράστη".

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις