Το πρώτο βήμα για την επιστροφή στη δραχμή η καρατόμηση του Θεοχάρη

Θα μπορούσε η απομάκρυνση του Θεοχάρη να είναι το πρώτο βήμα της μεγάλης και επίπονης διαδρομής προς την δραχμή;
Η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει για πρώτη φορά να βγάλει γλώσσα στην γραφειοκρατία των Βρυξελλών και αγνοεί απιδεικτικά ακόμη και τιςανακοινώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του ποθητού από τους Ευρωπαίους Χάρη.
Ταυτόχρονα ο Χάρης κάνει λόγο για διεφθαρμένους (δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να με διώξουν) προισταμένους του.
Την ίδια στιγμή οι αμοραλιστές του ΔΝΤ για να μας δώσουν μια δόση που έχει εγκριθεί από το 2013 ζητάνε να εφαρμοστούν νέα μέτρα προσαρμογής και να προχωρήσουν επιτέλους οι μεταρρυθμίσεις. Εχουν κι αυτοί το δίκιο τους καθώς οι μεταρρυθμίσεις είναι επικίνδυνη λέξη για το ελληνικό δημόσιο και το εγχώριο πελατειακό κράτος.

Λίγες ώρες πριν στο σπίτι του ιδρυτή της ΝΔ ο Σαμαράς και ο Καραμανλής θα περνούσαν το βράδι τους με τον Τζειμς Σταυρίδη τον άνθρωπο που σχεδίασε το στρατό του 21ου αιώνα.
Πληροφορίες θέλουν στην διάρκεια του δείπνου να έχει συζητηθεί η ομαλή επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή με την ομπρέλα του δολαρίου. Θα μπορούσε ο Τζειμς Σταυρίδης να παίξει ρόλο τοποτηρητή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Μοιάζει με ειρωνεία να συζητάς στο σπίτι του ηγέτη που μας έβαλε στην Κοινότητα για επιστροφή στη δραχμή αλλά εδώ που φτάσαμε-στην τέλεια Κολομβία των Βαλκανίων-ένα τοπικό νόμισμα αποτελεί το κερασάκι στη τούρτα.

-Εκτός κι αν η Μέρκελ αποδεχτεί τα ευρωπαικά ομόλογα. Δέχεται ισχυρές πιέσεις από τον Ομπάμα σ΄αυτή την κατεύθυνση αλλά παραμένει ανένδοτη. Φοβούμαι ότι αυτή η επιλογή θα κοστίσει ακριβά στην Ευρώπη...

Για την επιστροφή στη δραχμή έκανε λόγο και ο υποψήφιος πρωθυπουργός της Αγγλίας Farage.
Οπως όλα δείχνουν αυτό το νοσηρό διαπλεκόμενο κράτος δεν έχει γιατρειά. Όσο για τον Θεοχάρη σύντομα θα συναντήσει τον Ολι Ρεν έχοντας σε ένα στικάκι όλους τους καυτούς φακέλους διαφθοράς στο ηλεκτρονικό αρχείο του.

kourdistoportocali.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις