Αποκάλυψη Σοκ: Τούρκοι σφάζουν Σύρους πρόσφυγες για εμπόριο οργάνων!



Ασύλληπτη τουρκική θηριωδία πάνω στο δράμα των προσφύγων, που παραπέμπει στις γενοκτονίες του περασμένου αιώνα, αποκαλύπτεται την ώρα που ο Ερντογάν μιλά για «σφαγές»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Λιβάνου, μία βιομηχανία φρίκης έχει αναπτυχθεί στην Τουρκία, με τη συμμετοχή μάλιστα των επίσημων αρχών. Θύματα φέρονται να είναι Σύροι πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στην Τουρκία, ειδικά όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού. Η φρικιαστική αποκάλυψη από το δράμα ενός Σύρου τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε συνοδεία της τουρκικής αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών, σε «νοσοκομείο» της Αττάλειας, ενώ παρόμοιες αναφορές υπάρχουν για περιπτώσεις τραυματιών που μεταφέρθηκαν πάλι με «επίσημη» συνοδεία στο νοσοκομείο του Ισκεντερούν.

Οι τραυματισμένοι πρόσφυγες αφού αναισθητοποιήθηκαν υπέστησαν επέμβαση αφαίρεσης οργάνων και έπειτα δολοφονήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς θάφτηκαν σε τουρκικό έδαφος ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν κοντά στα σύνορα. Αυτοί οι άθλιοι «Μένγκελε» του θανάτου εμπορεύονται κυρίως το συκώτι, τα νεφρά και την καρδιά των δολοφονημένων, τα οποία διοχετεύονται απ’ ευθείας στην τούρκικη «αγορά». Πράγμα που καθιστά το έγκλημα καθαρά «τουρκική υπόθεση». Οι τρομερές αυτές καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν και από Γάλλο γιατρό που μίλησε στη λιβανέζικη εφημερίδα.

Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά διεθνών επιστημονικών ιστοσελίδων που επιβεβαιώνουν ότι εδώ και δύο χρόνια, από την έναρξη του εμφυλίου δηλαδή, οι μεταμοσχεύσεις σε νοσοκομεία της Αττάλειας έχουν αυξηθεί με γεωμετρικό ρυθμό, πράγμα που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των εγκλημάτων.

Η υπόθεση ήλθε στην επιφάνεια μετά από την επιμονή οικογένειας Σύρου πρόσφυγα να ταφεί στη γενέτειρα του, εντός της Συρίας, πληρώνοντας μάλιστα ένα μεγάλο ποσό για να το καταφέρουν. Όταν άνοιξαν το φέρετρο, αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κάρλα Ντελ Πόντε είχε αποκαλύψει παρόμοια υπόθεση στο Κόσσοβο με θύματα άμαχους Σέρβους, καταγγελίες που κουκουλώθηκαν άρον – άρον ενώ η ίδια «απαλλάχθηκε» από τα καθήκοντα της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις