Μαθήματα προς ραγιάδες…Επέλεξε αντίσταση στην πατριδα αντι μεταγραφής στη Ρόμα…

 

 

Από τη μια υπάρχει μια διαπραγμάτευση, με μια υποτιθέμενη πρόταση από τη Ρόμα. Από την άλλη μια φωτογραφία με αλεξίσφαιρο γιλέκο, εν μέσω στρατιωτών στον πόλεμο. Στο Ιράκ. Αυτές οι δύο ιστορίες ενώνονται από το ίδιο πρόσωπο, τον Αλί Αντνάν, τον αριστερό μπακ της Ρίζεσπορ, ομάδα της Τουρκίας και αστέρα της Under-20 εθνικής ομάδας του Ιράκ, που πέρυσι εξέπληξε τον κόσμο φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της κατηγορίας.
Στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο 20χρονος δεν ταξίδεψε για διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος, αλλά σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν δύο διαφορετικά πρακτορεία ειδήσεων επέστρεψε στην πατρίδα, για να υπερασπιστεί την χώρα με τον τακτικό στρατό από την επέλαση των τζιχαντιστών της οργάνωσης ISIS, που αποκαλείται Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ.
Την ώρα που ο Ιρακινός στρατός εμφανίζει εικόνα πλήρης κατάρρευσης, με ανώτερους αξιωματικούς να έχουν τραπεί εις άτακτον φυγήν, αφήνοντας τους άνδρες τους μόνους τους να φροντίσουν τους εαυτούς τους, με την χαμηλή δημοτικότητα της κυβέρνησης Μαλίκι στο Σουνιτικό τρίγωνο και την προέλαση των τζιχαντιστών να αναγκάζει τις Ιρακινές ένοπλες δυνάμεις να υποχωρούν προς το νότο ο Αντνάν γεννημένος στην Βαγδάτη και γιος ποδοσφαιριστή αποφάσισε να μπει στο στρατό και να πολεμήσει.
Τις προηγούμενες ημέρες η Ρόμα έκανε μια διερευνητική κρούση για τον Ιρακινό, ο οποίος ήταν από τα πιο αποτελεσματικά αριστερά μπακ στο τουρκικό πρωτάθλημα φέτος, με 31 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ, στην πρώτη του χρονιά εκτός συνόρων.
Στο Μουντιάλ πέρυσι με την Under 20, η οποία έφτασε στα ημιτελικά ήταν το αστέρι της ομάδας του, στην οποία είχε αναλάβει μάλιστα να χτυπάει και τα φάουλ και τα πέναλτι – το σουτ του από στημένη φάση είναι και δυνατό και ακριβές.

πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις