Τραβεστί κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη!


travesti 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
Τραβεστί κατέθεσε στεφάνι στο Μνημειο Ολοκαυτώματος.Ένα ακόμα τρόπο βρήκανε αυτοί που θέλουν να προωθήσουν την ομοφυλοφυλία στην Ελλάδα με κάθε τρόπο αφού η πράξη αυτή ήταν αναμενόμενο ότι θα τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας, και θα πέρναγε το μήνυμα.Φυσικά η κίνηση αυτή έγθνε με την έγκριση και τον σχεδιασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης δηλαδή του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη γνωστού για την συμπάθειά του στο "τρίτο" φύλο.
Πού να περίμεναν τα τραγικά θύματα του εβραϊκού ολοκαυτώματος ότι κάποτε θα τα "τιμούσαν" τραβεστί με σταφάνι-καρδούλα από ροζ τριαντάφυλλα...
Είναι η συνέχεια ενός οργανωμένου σχεδίου αποδοχής και επιδοκιμασίας ως φυσιολογικού, τέτοιων παρουσιών σε τελετές μνήμης. Σε λίγο θα δούμε και άγημα να...παρουσιάζει όπλα στο πέρασμα κάποιας από αυτές τις ψυχές.
Η προπαγάνδα με προφανή σκοπό να ακολουθήσουν και άλλοι Έλληνες αυτό το...δρομο είναι κάτι παραπάνω από επιβεβαιωμένη. Άτομ με τέτοια ψυχοσύνθεση δεν θα επαναστατούν, δεν θα ενδιαφέρνται για εθνικά θέματα, και το κυριότερο δεν θα γεννούν, οπότε οι νεοταξίτες που επιβάλουν αυτή την κτάσταση θα είναι σίγουροι ότι ο Ελληνισμός θα χαθεί ακόμα πιο γρήγορα.
Όταν τα όρια "ξεχειλώνουν" δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορει να επακολουθήσει. Θυμίζουμε ότι σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης καθηγητές επέβαλαν στα αγορια-μαθητές να φορέσουν φούστα για κάποιες μέρες με την προοπτική να...κατανοήσουν τα προβλήματα των κοριτσιών. Όσοι εκ των γονέων το αρνήθηκαν και δεν το επέτρεψαν χαρακτηρίστικαν...ακροδεξιοί και φασίστες!
Το κανονικό κυνηγιέται ανελέητα, και έχει δημιουργηθεί ένα άρρωστ κύκλωμα που δεν επιτρέπει ούτε καν την αντίθετη γνώμη. Ζούμε έναν εκφασισμό των κοινωνιών, και όσοι τον πολεμούν χρακτηρίζονται "φασίστες" από το νεοταξίτικο Σύστημα.
Σύντομα θα έχουμε και άλλες προτάσεις όπως να ντύνονται τραβεστί τα αγόρια από το δημοτικό και να επανέλθουν οι ποδιές σε αγόρια και κορίτσια (στις αρχές της δεκαετία ττο '70 στην επαρχία φορούσαν μακριές ποδιές και τα αγόρια στα σχολεία).
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις