Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.....!!!




Ο κ. Γκίκας Α. Χαρδούβελης είναι καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Οικονομικός Σύμβουλος της EUROBANK......ουπςςςςςς ποιας?.....Της τραπεζας του
Λατση που ο Ελληνικος λαος χρυσοπληρωσε την χρεωκοπια της με ενα σωρο δις ανακεφαλαιωσης ???

Στο εξάμηνο της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα (Νοε.2011 – Μάιος 2012), διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.....ουπςςςςς ποιου? Αυτου που τον εκαναν Πρωθυπουργο για να υπογραψει τα μνημονια???

Την τετραετία 2000–2004 διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη.....ουπςςςςς ποιου?Αυτου που κατεστρεψε τη χωρα οικονομικα και εθνικα με το αδερφακι του στις μυστικες υπηρεσιες της Γερμανιας???

Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε κεντρικές τράπεζες και τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα: Υπήρξε ο Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος(1996-2000), Οικονομικός Σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος (1994-1995).....ουπςςςςςς ποτε?Τοτε που καταστραφηκαν και καταληστευθηκαν οι Ελληνες με το χρηματηστηριο και εγινε η μεγαλυτερη ανακατανομη πλουτου ποτε στην Ελλαδα???

Φημες λενε οτι υπηρξε και μυστικοσυμβουλος της Γαλλο-Βελγικης DEXIA του ισως μεγαλυτερου χρηματοπιστωτικου fund(επισημοι τοκογλυφοι) της Ευρωπης....οι ιδιες φημες λενε οτι εκανε πολλες βολτες εξω απο κατι περιεργες στοες στο Μοναχο.....αλλα....μαλλον κακοπροαιρετες φημες ειναι τις οποιες εγω δεν πιστευω....!!!

Καπου επισης διαβαζα οτι σε καποιο μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας εχει μεγαλη προσφορα τη βαζελινη....Τρεχτε να προλαβετε γιατι νομιζω θα την χρειαστειτε συντομα....

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις