Στην φάρμα ο ισραηλινός στρατός αρπάζει 600 αθώα παιδιά....γιατί άραγε;;;(ΒΙΝΤΕΟ)




 Τις τελευταίες εβδομάδες ο ισραηλινός στρατός κατοχής εχει συλλάβει τουλάχιστον 600 Παλαιστινοπουλα. Τα παιδάκια συλλαμβάνονται απο τις σιωνιστικες δυνάμεις κατοχής, ή συμμάχοι μας, τη νύχτα όταν κοιμούνται Την νύχτα έρχονται οι Νεοναζί και αρπάζουν τα
παιδάκια απο το σπίτι τους. Ή τα αρπάζουν την ωρα που πηγαίνουν η γυρνάνε απο το σχολείο τους.
Η απαγωγή παιδιών μέσα στο κατεχόμενο κράτος αποδεικνύει περί τίνος ζωώδης συμπεριφορά πρόκειται. Οι σύμμαχοι και νατοικοι φίλοι μας εκπαιδεύονται στη σύλληψη αθώων παιδιών στην ανοιχτή φάρμα όταν κάποιοι άλλοι σύμμαχοι φίλοι μας, στη δεκαετία του 40 έκλεψαν. Εκβιάζοντας, βασανίζοντας και σκοτώνοντας αυτούς που δεν εγκατέλειψαν την γη τους.
Οι θηριωδίες τους δεν τιμωρήθηκαν ποτε απο τους αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οργανώσεις σαν την UN, Amnesty International, The Children's Defense Fund (CDF), Human Rights Action Center είναι για τα μάτια του κοπαδιού! Α! ξέχασα τον "φιλο" τον Σίμον με το Simon Wiesenthal Center, αυτός δεν ήταν που έκανε το κινήγι με τους Ναζι; τώρα με τους Νεοναζί δεν προλαβαίνει;;;
Ααα, δεν έχουν εφευρεθεί για την προστασία του κοπαδιού, η λαού; ονόμασε το οπως θες. Μερικά ζώα ειναι ποιο ισοδύναμα στην ιεραρχία απο τα αλλα, έγραφε ο Τζώρτζ Όργουελ στην φάρμα των ζώων.
Εδώ οι φάρμα εκτός της φυλάκισης και εκτροφής ενός λαού εχει και μια άλλη σημασία, ιδιότητα. Αποδεικνύει οτι η ζωή των παιδιών του λαού της Παλαιστινης, το μέλλον του, υπάρχει για να υπηρετεί τον περιούσιο λαό του Γιαχβέ. Όλοι οι εκτρεφομενοι πρέπει να καταλάβουν οτι σαν τροφη του περιούσιου λαού που είναι θα εκτρέφονται απο τους προστάτες του για να αρπαχθούν όταν θα βρεθεί η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να γίνει η θυσία. Η θυσία γίνεται μπροστά στα ματιά των υπέρμαχων και αιδιαστικων προστατών των κατασκευασμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πολιτισμού της αιμοραγίας. Η γκαμήλα ρε παναθλιοι φονιάδες δεν βλέπει την καμπούρα της. Η φάρμα ρε φονιάδες των λαών αποδεικνύει σε ποιον θεό θυσιαζεται τα αθώα παιδάκια των αδελφών μας.






http://electronicintifada.net/blogs/
  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

ΠΗΓΗr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις