ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...?


















Αδιάσειστα στοιχεία πως την αεροπορική τραγωδία που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ προκάλεσαν ρώσοι αυτονομιστές στις...
ανατολικές ουκρανικές επαρχίες υποστηρίζει πως διαθέτει το Κίεβο και δίνει στην δημοσιότητα ντοκουμέντα φρίκης που περιγράφουν με τον πλέον δραματικό
τρόπο το προαναγγελθέν μακελειό με θύματα αθώους ανθρώπους.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες κατάφεραν να υποκλέψουν συνομιλίες ανταρτών από την περιοχή του Ντόνετσκ την στιγμή που πύραυλος κατέρριπτε το μαλαισιανό Μπόινγκ, με τους αποσχιστές να ακούγονται να πανηγυρίζουν για την κατάρριψη του αεροπλάνου.






Aνατριχίλα προκαλεί η φράση ενός εκ των ηγετών των ανταρτών που λέει στους συντρόφους του « Δεν θα έπρεπε να πετούν πάνω από τον ουρανό μας. Εδώ έχουμε πόλεμο».

Το Κίεβο μάλιστα βάζει «φωτιά» στην περιοχή , υποστηρίζοντας πως οι υποκλοπές είναι ανάμεσα σε αντάρτες και ρώσους πράκτορες που τους ενημερώνουν για το μεγάλο τους κατόρθωμα, να ρίξουν ένα επιβατικό αεροπλάνο.



Η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία έχει καταγραφεί είκοσι λεπτά μετά την συντριβή. Ο ένας από τους συνομιλητές είναι ο Ιγκόρ Μπέζλερ, ρώσος πράκτορας που έχει αναλάβει την διοίκηση των δυνάμεων των ανταρτών στο Ντόνετσκ και ο άλλος ένας ρώσος συνταγματάρχης στον οποίο και περιγράφει τι έχει συμβεί.





Ο Ιγκόρ, γνωστός με το όνομα Στρέλκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kyiv Post δε δίστασε να αναρτήσει το προσωπικό του προφίλ σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης: «Το αεροπλάνο έπεσε κάπου κοντά στο Τόρεζ, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας».

Η δεύτερη συνομιλία ανάμεσα σε δυο αντάρτες που μόλις έχουν επιστρέψει από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους, 40 λεπτά μετά την τραγωδία.


Γελάνε και πανηγυρίζουν με την ανθρωποθυσία. Με την κατάρριψη του αεροσκάφους στο όπου ταξίδευαν εκατοντάδες επιβάτες και μέλη του πληρώματος πιστεύοντας πως πρόκειται για στρατιωτικό μεταγωγικό.

-Μόλις τώρα το αεροσκάφος έπεσε

-Έπεσε, τελείωσε

-Πέφτει τώρα σε κάποια περιοχή κοντά μας.

-Είμαστε έξω τώρα και βλέπουμε, βλέπουμε τον μαύρο καπνό, αυτά εδώ είναι συντρίμμια, έγινε έκρηξη.

-Ναι, το βλέπω.

-Δείτε εκεί μαύρος καπνός, πίσω από την περιοχή του Terrikon.

-Τώρα θα πιάσουμε δουλειά…

-Το γ...ο το αεροσκάφος…

-Δείτε εκεί και άλλος καπνός.

-Πάρε τηλέφωνο τώρα.

-Το πέτυχαν, το πέτυχαν, το κατέρριψαν.

-Άξιζε να το ρίξουμε έτσι δεν είναι;

Μια Τρίτη συνομιλία ανάμεσα σε ηγετικά στελέχη των αποσχιστών αποκαλύπτει τον διάλογο των ανταρτών που υποστηρίζουν πως στο Μαλαισιανό αεροσκάφος σίγουρα επέβαιναν κατάσκοποι αλλιώς δεν θα είχε κανέναν λόγο να πετά στον συγκεκριμένο εναέριο χώρο.

Όταν μάλιστα αντιλαμβάνονται πως το αεροσκάφος δεν είναι στρατιωτικό αλλά επιβατικό, η αρχική αντίδραση των τελευταίων ανταρτών είναι ενδεικτική του πανικού πους τους καταλαμβάνει καθώς δείχνουν να μην γνώριζαν την «ταυτότητα» του αεροσκάφους που είχαν καταρρίψει.


Οι αντάρτες μπορεί να πανηγυρίζουν για τον «κατόρθωμα» τους, ο υπόλοιπος όμως κόσμος είναι σήμερα παγωμένος από την θηριωδία και την «θάλασσα από πτώματα παιδιών και γυναικών» όπως μεταδίδουν ξένοι ανταποκριτές από το σημείο της συντριβής.

Ο τρόμος όλων πλέον είναι πως η τραγωδία θα αποτελέσει την σπίθα στο φυτίλι μιας ανοικτής σύγκρουσης ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία, με το Κίεβο να απειλεί ανοικτά τη Μόσχα δηλώνοντας πως θα τιμωρήσει τους υπευθύνους και δεν θα αφήσει τους τρομοκράτες να χορεύουν πάνω στα πτώματα των αθώων ανθρώπων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις