ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ....Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ....!!!


Ο αυτοαποκαλουμενος προεδρος της Πακιστανικης κοινοτητας στην Ελλαδα τζαβεντ Ασλαμ και ταυτοχρονα κατηγορουμενος με διεθνες ενταλμα της Ιντερπολ για διακινηση λαθρομεταναστων κυκλοφορει ελευθερος περιστοιχισμενος απο ομοεθνεις του μπραβους ,δερνει αλλοδαπους που δεν συμμορφωνονται και απειλει την
Ελληνικη Αστυνομια οτι και οι αλλοδαποι εχουν χερια κι αν χρειαστει θα τα σηκωσουν...
Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.

"ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)"


Ο Ασλάμ φαίνεται ότι έχει ανοίξει κανονικό πόλεμο  με την ελληνική αστυνομία και δεν διστάζει να την κατηγορεί κάθε φορά που ξεσπά κι από ένα περιστατικό βίας με θύματα τους συμπατριώτες του. (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ)

Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη.
Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απορρίπτει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν επέτρεψε την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στις πακιστανικές αρχές και έτσι η έφεση συζητήθηκε ...στον Αρειο Πάγο.
Ο κ. Μακρής πρότεινε να απορριφθεί η έφεση λόγω αμφιβολιών, καθώς κρίνει ότι δεν πρέπει να είναι βάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος του Πακιστανού, αφού υπάρχει μάλιστα για την υπόθεση αυτή αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια. 
Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο παρέστη ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Ι.Σιφακάκης.
Οι μάρτυρες υπεράσπισης υποστήριξαν ότι είναι πολιτική η δίωξη σε βάρος του Τζαβέντ Ασλάμ και, σε περίπτωση που εκδοθεί στο Πακιστάν, δεν θα έχει δίκαιη δίκη.
Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν δύο Πακιστανοί...που εκτίουν ποινές κάθειρξης από έξι έως οκτώ χρόνια.
Τελικά την απόφαση, με πλειοψηφία τριών έναντι δύο, να μην εκδοθεί τελικά στο Πακιστάν έλαβε την Παρασκευή (11/5/07) το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ.
Το Ποινικό Τμήμα δέχθηκε την εισήγηση του αντεισαγγελέα Φ. Μακρή  όχι όμως για την αθώωση του... αλλά γιατί δεν έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ Ελλάδος και Πακιστάν ή άλλη διεθνής σύμβαση για την έκδοση εγκληματιών και σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν μπορεί να εκδοθεί.


Τα  βίντεο με τις απαγωγές Πακιστανών σε ελληνικό έδαφος και τους απαγωγείς που ξυλοφορτώνουν ως παραδειγματική τιμωρία οι συμπατριώτες τους , είναι πολλά στο youtube.


To ίδιο και η εικόνα του Τζαβέντ Ασλάμ με τους μπράβους του, που μπουκάρουν σε σπίτια υπόπτων για αξιόποινες πράξεις, συμπατριωτών του, τους δέρνουν, τους ξυλοκοπούν,τους συλλαμβάνουν σε ρόλο αστυνομικών


Μαθήματα προπαγάνδας παραδίδει ο Τζαβέντ Ασλάμ με την στήριξη της άκρας αριστεράς. 
Προπαγανδίζει και κάνει λόγο για πιθανές ρατσιστικές επιθέσεις ακροδεξιών σε μετανάστες... την στιγμή που οι πλειοψηφία των επιθέσεων (κάθε είδους) είναι από αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής προς ανυπεράσπιστους Έλληνες… με σαφή σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την θλιβερή πραγματικότητα.

Oπως δηλώνει ο αυτοαποκαλουμενος πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας σχετικα με τη περιοδο του ραμαζανιου η Αστυνομία θα πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα ασφαλείας και σε άλλη σημεία προσευχής κυρίως από το βράδυ και μετά όπου πέφτει το σκοτάδι και μπορούν κάποιοι εύκολα να επιτεθούν σε μετανάστες όταν εκείνοι βγαίνουν από το χώρο λατρείας...που όπως μάθαμε τα τελευταία χρόνια... τα βράδια που σταματάει το ραμαζάνι για τους μουσουλμάνους, επικρατεί η πλήρης ασυδοσία... στους δρόμους της Αθήνας.


Οταν ενα κρατος σε θεματα ασφαλειας δεχεται υποδειξεις απο εναν αλλοδαπο καταζητουμενο της ιντερπολ και τους λαθρομεταναστες μπραβους του κι αντι να τον "μπουζουριαζει" ....τον εχει στο απυροβλητο και λειτουργει με το δογμα "αυτοσυγκρατηση" και "μην προκαλουμε" τοτε εχει παψει απο καιρο να λεγεται κρατος κατρακυλωντας στο ορια της λυπησης....

SINOMOSIOLOGOS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις