Είχαν ασύρματη επικοινωνία οι Δελφοί με τις Ελληνικές αποικίες;


Tα ντολμέν είναι κατασκευασμένα από πλάκες πετρών ψαμμίτη που περιέχουν σε μεγάλη ποσότητα χαλαζία, ένα ορυκτό με ισχυρά πιεζοηλεκτρικά φαινόμενα, δηλαδή έχει ιδιότητες να μετασχηματίζει μια μορφή ενέργειας σε μια άλλη....

Δηλαδή είναι μία συσκευή για τη λήψη και την αποδιαμόρφωση (μετατροπή) των κυμάτων μίας ζώνης συχνοτήτων σε άλλο μήκος κύματος , τέτοιο , που να μπορεί να ακούγεται ο ήχος από το ανθρώπινο αυτί. Δηλ. πιο απλά.

Έχουμε τον πομπό του ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτός εκπέμπει κύματα όπως και η γη. Μέσα στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ραδιοφωνικού πομπού βάζουμε και τα τραγούδια. Αυτά τα μεταφέρουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Δεν ακούμε όμως εμείς τίποτα. Για να ακούσουμε πρέπει να έχουμε έναν δέκτη, το ραδιόφωνο.

Εδω το ραδιοφωνο κανει αποδιαμορφωση δηλ. ξεχωριζει απο τα κυματα που υπαρχουν το κυμα του σταθμου που θελουμε να ακουσουμε και πραγματι ακουμε την μουσικη. Αυτο κανουν και τα Ντολμεν.

Απο τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα που παραγει η γη τα παιρνει το Ντολμεν, τα ενισχυει με το σχημα που εχει και λεγοντας ενα μηνημα το στελνανε εξω μεσα απο την οπη που εχουν μπροστα.. Ολα τα Ντολμεν εχουν προσανοτολισμο στους Δελφους .

Γι αυτο ηταν και το κεντρο του κοσμου. Ετσι οι ιερεις των Δελφων επικοινωνουσαν με ολες τις χωρες που ειχανε ντολμεν (φώτο κατω κάτω: χαρτης στο κοκκινο Βλεπετε εκει που ηταν Ελληνες υπηρχαν ντολμεν). Με αυτο τον τροπο οι ιερεις ξερανε ποτε κατεβαινουν οι βαρβαροι για λεηλασια.

Σαν να τους τηλεφωνουσαν δηλ. Δεν ηταν βεβαια σαν το σημερινο κινητο τηλεφωνο αλλα ειχε πολλα αλλα καταπληκτικα πραγματα. Τα Ντολμεν εχουν και τωρα και αλλες ιδιοτητες Αλλη φορα θα τις πω. Πολυ περιεργοι ειστε.

Δειτε κατω ντολμεν με σχηματα,το εσωτερικο (κυματα) και χαρτη που ηταν τα ντολμεν (στην πιο κάτω φωτο).



Ας πάμε λίγο στα πιο βαθιά νερά. Αυτό το επίπεδο μελετώ τώρα. Σκέφτηκα να μην σας γράψω γιατί μερικοί κάνουν τον έξυπνο αν και πρώτη φορά διαβάζουν τέτοια πράγματα, και άλλοι λένε ότι είναι βλακείες. Αλλά τα γράφω για τους φίλους..

Λοιπον τηλεγραφικα γραφω Κεντρικη ιδεα. Η 1η φωτο δειχνει ενα Ντολμεν. Παντου ειναι διασπαρτα σε ολη την γη. 


Στην ευρωπη ολα εχουν διευθυνση στους Δελφους. Μεταδιδουν κυμματα. Δευτερη φωτο ειναι το ορος του Απολλωνα στο Θιβετ το Kailash. Εχει σχημα πυραμιδας. Τεχνητο ειναι. Ειναι κομμενες οι πλευρες. Στην 3η φωτο δειχνω ενα ντολμεν (αριστερα) που εχει το βουνό Kailash και δεξια το όρος Kailash. Στην βαση του βουνου, απο την σβαστικα παραγετε ενεργεια. Με την ενεργεια που στελνει το Ντολμεν στο βουνο, η ενεργεια της σβαστικας, παιρνει καταευθυνση προς τα επανω και φευγει απο την κορυφη της πυραμιδας, εικονα 4 προς ολες τις διευθυνσεις..

Το μήκος κύμματος που φεύγει είναι 438 Hz. όσο είναι και το κύμμα που δημιουργείται στο εσωτερικό της Γκίζας, πυραμίδα της Αιγύπτου. Δηλ. επικοινωνούσαν, βουνό Kailash και Γκίζα. Η 5η φώτο είναι η κρητική σβάστικα που την σχημάτισαν οι πρόγονοι μας γιατί δίνει ενέργεια.







Όταν περιστρέφεται η σβάστικα, η ταχύτητα της πλησιάζει την ταχύτητα του φωτός.. 

Αυτά τηλεγραφικά

 Περιοδικό-Αναζήτηση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις