ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;; ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!!! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!


Ο καπνός βγαίνει ακόμη από τα συντρίμμια του Boeing και οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν συνειδητοποιήσει το χτύπημα της μοίρας. Κι όμως, κάποιοι λεηλατούν το σημείο κατάρριψης του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, ενώ το Κίεβο κατηγορεί τους αυτονομιστές και για αλλοίωση των στοιχείων της τραγωδίας.

Η ουκρανική κυβέρνηση κατηγόρησε τους αυτονομιστές ότι κλέβουν κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες και χρήματα από τα συντρίμμια του αεροπλάνου που καταρρίφθηκε από πύραυλο όπως όλα δείχνουν, σκοτώνοντας 298 άτομα που ταξίδευαν από το Αμστερνταμ προς την Κουάλα Λουμπούρ. Μάλιστα, οι καταγγελίες που φτάνουν στο Κίεβο είναι τόσες πολλές, που η κυβέρνηση ζήτησε από τους συγγενείς των θυμάτων να ακυρώσουν τις πιστωτικές τους κάρτες.

Πάντως, διεθνής οργανισμός που βρίσκεται στο σημείο από την Παρασκευή δηλώνει- σύμφωνα με το CNN- ότι δεν υπάρχουν σημάδια λεηλασίας.

Πέρα όμως από τις κατηγορίες για βεβήλωση, η κυβέρνηση κατηγόρησε τους φιλορώσους ότι προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους και δήλωσε ότι αντάρτες απομάκρυναν 38 πτώματα από εκεί.

«Η κυβέρνηση της Ουκρανίας δηλώνει επίσημα ότι οι τρομοκράτες, με τη βοήθεια της Ρωσίας, προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία του διεθνούς αυτού εγκλήματος», ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, οι τρομοκράτες έχουν μεταφέρει 38 πτώματα στο νεκροτομείο (της ανατολικής πόλης) του Ντονέτσκ», τονίζει η κυβέρνηση κατηγορώντας ειδικούς «με έντονη ρωσική προφορά, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα διενεργήσουν αυτοί τις νεκροψίες. Οι τρομοκράτες αναζητούν επίσης μέσα μεταφοράς μεγάλης χωρητικότητας προκειμένου να μεταφέρουν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στη Ρωσία», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

  iefimerida

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις