Η λίστα επιβατών της Malaysia Airlines είχε ήδη αναρτηθεί στο ίντερνετ στις 27 Μαρτίου 2014!




Η λίστα επιβατών της Malaysia Airlines είχε ήδη αναρτηθεί στο
ίντερνετ στις 27 Μαρτίου 2014!
Μέσω ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ στη Γερμανία βρέθηκε μια πληροφορία σχετικά με την πτήση MH17 που είναι εντελώς σοκαριστική!
Η έρευνά του γερμανού δείχνει ότι η λίστα των επιβατών της Malaysia Airlines είχε ήδη αναρτηθεί στις 27 Μαρτίου 2014. Οι ντετέκτιβ από τη φυση τους δεν πιστεύουν τόσο εύκολα ό, τι τους λένε. αρχίζουν και ψάχνουν όταν το κοπάδι βελάζει.
Η ιστορία της πτήσης στις 17-7 του φάνηκε πολύ ύποπτη και ξεκίνησε την έρευνα.
Ο γερμανός Barry Jüneman διαπίστωσε ότι στη λίστα υπήρχε μια συμπατριώτισα του, η Wilhelmina Louise Broghammer.
Στη συνέχεια αναζήτησε το όνομα της στο Google μέχρι την ημερομηνία 15 Ιουλίου 2014. Μέχρι την ημερομηνία αυτή, το ονομά της δεν υπήρχε πουθενά, εκτός από τον κατάλογο των επιβατών που Δημοσιεύθηκε από την Malaysia Airlines!!!
Δείτε την λίστα με τα ονόματα στα ολλανδικά με τους επιβάτες:
http://www.powned.tv/images/other/Rouwadvertentie.pdf
Εκτός αυτού και σύμφωνα με το Google η λίστα αναρτήθεικε ήδη στις 27 Μαρτίου του 2014.
Όταν στη συνέχεια χτύπησε το όνομα της, η σελίδα δεν υπήρχε πια.
Αλλά στο Google Cache υπάρχει ακόμα, εάν κοιτάξει κανείς εδώ, τότε αποδεικνύεται ότι πράγματι τα ονόματα υπάρχουν:
Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας, κάνοντας κλικ εδώ:
Όποιος και αν είναι ο λόγος, είναι σίγουρα μια σαφή ένδειξη ότι πράγματι η επίσημη ιστορία για την πτήση MH17 βρωμάει. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Οι ψυχοπαθείς ηγέτες του κοπαδιού γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι...πάντα ήταν θα μου πείς και έχεις δίκιο. Τα πράγματα ομώς αλλάζουν η υφήλιος φλέγεται, θα βάψουν όλο τον πλανήτη με αίμα αν δεν τους επιβληθούμε ΤΩΡΑ! Αν δεν σηκώσουμε το ανάστημα μας τώρα που η αφύπνηση πολλών απο εμάς μεγαλώνει, θα είναι αργά. Για άλλη μια φορά.... αδελφέ βοήθα.... σήκωσε το κεφάλι και σταμάτησε τους. Μίλα με τους δίπλα σου, εξηγησε τους γιατί μας πολεμάνε, γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας, γιατί μας φοράνε κλουβί!
Οργανώσου, φτιάξε ομάδες στην γειτωνιά σου, βοήθα τους γέροντες, τα παιδιά, καλλιέργησε την γη, μάθε τα παιδιά σου να καλλιεργούν. Μην αφήνεις την μαλθακότητα να λειτουργεί εναντιόν σου αλλά γίνε οδηγός...οδηγός αγάπης και ένωσης του Ελληνα και της Ελληνίδας.
Αλλαξε την κρίση και κάνε την ευκαιρία.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις