Το ''Ολοκαύτωμα'' σύμφωνα με τις εβραικές θυσίες


Το Tophet, ένα είδος πιθαριού φούρνου για να κατευνάσουν τον Μολώχ
Στο επόμενο βίντεο που είναι συγκλωνιστικό θα δείτε τι εστί εβραική θρησκεία και εβραικές συνήθειες. Ισως κάποτε ο δυτικός κόσμος των επιστημών και της ακαδημαικής εκπαίδευσης κατανοήσει έστω για μερικά λεπτά, γιατί αυτός ο λαός χιλιάδες χρόνια έχει τις
δικές του συνήθειες. Συνήθειες που εμείς, οι πιο πολλοί απο εμάς, δεν κατανοούμε.

Οι εβραίοι θυσίαζαν τα παιδιά τους ζωντανά, σαν ιερά ολοκαυτόματα, εφόσον τα θύματα παραδίδονταν ολοσχερώς στη φωτιά . Τα έριχναν μέσα στα Τόφετ (Tophet), ένα είδος πιθαριού φούρνου για να κατευνάσουν τον Μολώχ. Για χάριν της συλλογικής ευημερίας της κοινότητας είτε χάριν της συντήρησης ενός ταμπού, είτε χάριν απόδειξης της αφοσίωσης προς τη θεότητα που απαιτεί τη θυσία.
Η έννοια ''Ολοκαύτωμα'' είναι η θυσία των παιδιών τους στην πυρά κατά την αρχαιότητα που αργότερα πολύ πονηρά, οι εβραίοι άλλαξαν στο ολοκαύτωμα των εβραίων απο τους Ναζί. Η εγκληματική παραποίηση της πραγματικότητας και απο θύτες να βγαίνουν πάντα θύματα, ειναι η ιδιοτητά τους. Τις δικές τους τελετουργικές αρχαίες ανθρωποθυσίες τις εφαρμόζουν σε όλη την υφήλιο, για αυτό άλλωστε χρειάζονται την δημιουργία της Νέας τάξης. Η εβραική σάρκα δεν τους φτάνει για να θρέψουν το θεριό που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν και διατηρούν προς οφελός τους.
Ο Λούθηρος έγραψε στο βιβλίο του, "Από τους Εβραίους και τα ψέματά τους:" "Αυτοί μαχαίρωσαν και διαπέρασαν το σώμα του νεαρού αγοριού, Simon του Trent. Έχουν επίσης δολοφονήσει και άλλα παιδιά ... Ο ήλιος ποτέ δεν θα λάμψει για τους πιο αιμοδιψής και εκδικητικούς ανθρώπους, αλλά αυτοί φαντάζονται ότι είναι οι άνθρωποι του Θεού, και οι οποίοι επιθυμούν και πιστεύουν ότι πρέπει να δολοφονήσουν και να συντρίψουν τα έθνη.
Ο Ιησούς Χριστός, από τη Ναζαρέτ, μίλησε για τους Εβραίους και τους είπε: Εσεις προέρχεσται από τον πατέρα σας τον διάβολο, και τις επιθυμίες του πατέρα σας κάνετε. Ήταν ένας δολοφόνος από την αρχή ... "
Στο βίντεο ο ερευνητής Χάρελ Ρομ αναφέρεται σε μια περίπτωση αιχμαλωσίας ενός Ελληνα απο τους εβραίους γύρω στο 168 π.χ. και στον τρόπο θυσίας του σύμφωνα με την αρχαία εβραική συνήθεια. Ετησίος και σε καθορισμένο χρόνο, με το Πάσχα τους, αφου τον είχαν απαγάγει, τον σκότωσαν, τον έκοψαν σε κομμάτια, και έφαγαν απο την σάρκα του. Στη συνέχεια ορκίστηκαν την αιώνια εχθρότητα εναντίον των Ελλήνων.


Jewish Occult Murders by Rev. Dr. (of law) Matt Hale - book cove
 Τα χριστιανόπουλα που αργότερα ο περιούσιος λαός με τελετουργικό τρόπο θυσίασε πρέπει να είναι χιλιάδες.Πρέπει να κατανοήσουμε ένα πράγμα, η θυσία των λαών στο όνομα του εκλεκτού λαού του «θεού τους» είναι τελετουργική συνήθεια χιλιάδων χρόνων, το DNA τους κουβαλάει την ανθρωποθυσία. Ειναι το αίτημα για κάποιο αντάλαγμα, « σου δίνω, για να μου δώσεις» ή «δώσε, για να σου δώσω».Μήπως η ανοικτή φάρμα στη Γαζα είναι γι αυτό το λόγο; Γιατί στόχοι τους ειναι τα παιδάκια; Γιατί σκοτώνουν συνέχεια εκατοντάδεςπαιδιά και δεν μιλάει κανείς; Σχολεία, και παιδάκια που παίζουν μπάλα στην παραλία, τα θύματα. Ο αντι-Παλαιστινιασμός γιατί δεν είναι αντι-Σιμιτισμός; Δεν υσχύει η ίδια λογική για όλους τους λαούς; Ααα, όχι για τον εκλεκτό...Οι εβραίοι προτιμούν τα παιδιά κάτω των επτά χρονών. Βέβαια δεν γνωρίζουν όλοι οι εβραίοι την τελετουργική προέλευση των ανθρωποθυσιών για χάριν του Γιαχβέ (Μολώχ). Και αυτοί κοπάδι είναι που το οδηγούν οι λύκοι.
Η αιμοσταγή φύση τους, η ελλεεινή παραφροσύνη που τους χαραχτηρίζει, η ολική έλλειψη συνείδησης, η ευκολία παραποίησης και κατασκευής της πραγματικότητας μέσω των εβραικών ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα, και μέσα στην Ελλάδα που εμείς οι ίδιοι αφήνουμε ειναι η παράδοση ανευ όρων στους ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες της φάρμας.
Οι ανθρωπότητα βρίσκεται στα χέρια τους. Είδατε κάποιον πολιτικό να βγάλει λέξη μετά απο τόσες ημέρες δολοφονίας παιδιών και άλλων αμάχων;;; Οι Σαμαράδες, Σιμίτες και Τσίπρες βρίσκονται παντού γιατί εμείς «Τα Θύματα» τους αφήνουν να μας θυσιάζουν.
Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε τον αιμοσταγή πολιτισμό της χέστρας (όπως τον ονομάζει ο Στρέιντζερ) άλλα ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το μέλλον μας!
 Δείτε το βίντεο:








ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις