ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ: Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΤΟΥ...


Με προσωπικές επιθέσεις κατά του Μπαράκ Ομπάμα απάντησαν υψηλόβαθμοι ρώσοι αξιωματούχοι στην ανακοίνωση των κυρώσεων που επέβαλαν οι ΗΠΑ στη Ρωσία για τη στάση της στην ουκρανική κρίση.
Ανάμεσά τους ξεχώρισε η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την ανδροπρέπεια του αμερικανού προέδρου.
Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει τις διαφορές ανάμεσα στον Ομπάμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στη φωτογραφία χρησιμοποίησε μια εικόνα με τον αμερικανό πρόεδρο να αγκαλιάζει ένα κανίς και τον ρώσο ομόλογό του να αγκαλιάζει μια λεοπάρδαλη.
«Έχουμε διαφορετικές αξίες και συμμάχους» έγραψε στη λεζάντα ο Ρογκόζιν «καρφώνοντας» όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Δύσης που έχουν συνταχθεί με τις ΗΠΑ στο νέο γύρο έντασης με τη Ρωσία.



Για την ιστορία η φωτογραφία του Πούτιν τραβήχτηκε λίγο πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι και του Ομπάμα όταν ήταν υποψήφιος για τη Γερουσία
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις