ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ παρουσιάζουν το ΣΤΕΜΜΑ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και το ΝΑΟ του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ
















Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 1948 που έκαναν το κράτος τους πάνω στην γη των Παλαιστίνιων, οι Εβραίοι Σιωνιστές ακολουθούν μία«χειρουργική» πολιτική γενοκτονίας, βάσει σατανικού σχεδίου.
 Ο στόχος τους είναι σαφέστατος και είναι η απόλυτή τους κυριαρχία στην περιοχή μας, την Ανατολική Μεσόγειο, που ονειρεύονται να την μετατρέψουν σε «εβραϊκή λίμνη». Μέσα στον ρατσισμό τους δεν χωρούν τα
άλλα Έθνη της περιοχής αυτής, παρά μόνο οι αγαπημένοι τους Τούρκοι. Θέλουν επομένως μία Ανατολική Μεσόγειο ουσιαστικά εβραιοτουρκική, να μην ξεχνάμε άλλωστε πως και την σύγχρονη Τουρκία την ίδρυσαν Εβραίοι αλλαξοπιστήσαντες (Ντονμέδες). Είναι εκείνοι που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους, αλλά στην πραγματικότητα είναι Κρυπτοεβραίοι.
Τα δύο Έθνη που είναι ιστορικοί εχθροί των Εβραίων, αλλά και των Τούρκων, είναι το Αραβικό και το Ελληνικό. Καθόλου δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση πως και στην εποχή μας έχουν ουσιαστικά συσταθεί δύο άξονες στην περιοχή, ο Εβραιοτουρκικός από την μια πλευρά και ο Ελληνοαραβικός από την άλλη. Όταν το 1996 Ισραήλ και Τουρκία συμφώνησαν στο Επιθετικό Στρατιωτικό τους Δόγμα, που στρεφόταν αναφανδόν εναντίον Ελλήνων και Αράβων, αμέσως Ελλάδα και Αίγυπτος απάντησαν με άξονα Αθήνας-Καΐρου! Στις στρατιωτικές ασκήσεις Ισραήλ και Τουρκίας που είχαν σαν στόχο Έλληνες και Άραβες δινόταν αμέσως απάντηση με κοινά ελληνοαιγυπτιακά γυμνάσια.
Η πολιτική γενοκτονίας,όπως διαβάζουμε στο pentapostagma.gr, που εφαρμόζουν στη Μέση Ανατολή οι Σιωνιστές –η επίσημη ιδεολογία του κράτους του Ισραήλ είναι ο Σιωνισμός- είναι εμφανής πρώτα στο ίδιο το κράτος του Ισραήλ. Είναι ένα κράτος που στήθηκε αποκλειστικά πάνω σε Αραβικά εδάφη. Οι Εβραίοι Σιωνιστές, έχοντας την υποστήριξη του επίσης Σιωνιστικού ΟΗΕ, έστησαν το κράτος τους, αδικώντας όμως τους Παλαιστίνιους, αφού τους άφησαν χωρίς κράτος δικό τους, και ενώ είχε συμφωνηθεί να γίνουν δύο κράτη, ανεξάρτητα και αυτοτελή, ένα Αραβικό και ένα Εβραϊκό. Όμως, επειδή οι Εβραίοι έχουν τα «κονέ» στον ΟΗΕ και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, τελικά στέρησαν από τους Παλαιστίνιους το δικαίωμα να έχουν το κράτος τους και άρπαξαν τη γη των Αράβων, στήνοντας ένα καθαρά Εβραϊκό κράτος…
Όπως ακριβώς έλεγε κάποτε ο «προφήτης» τους, ο Τίοντορ Χερτσλ! Έκτοτε οι άτυχοι Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να ζουν μέσα σε ένα εχθρικό προς αυτούς κράτος. Το Σιωνιστικό κατασκεύασμα του Ισραήλ, που τους βασανίζει και τους εξοντώνει… Μάλιστα οι Εβραίοι Σιωνιστές, με μακρά «παράδοση» στις γενοκτονίες, εντόπισαν την ουσία του θέματος και κατάλαβαν πως ένα Έθνος το σκοτώνεις, όταν σκοτώνεις τα παιδιά του! Χιλιάδες επί χιλιάδων παιδιά Παλαιστινίων έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες των όπλων και τα κανόνια των τανκς του «γενναίου» Ισραήλ, ενώ αυτά πετούσαν πέτρες με σφεντόνες πάνω στους πάνοπλους στρατιώτες του Σιωνισμού… Αυτό και αν είναι γενοκτονία, και μάλιστα καραμπινάτη.
Όμως μια μάνα Παλαιστίνια, που έχασε τέσσερα παιδιά της –αγόρια και κορίτσια- στον πόλεμο που κάνουν οι Παλαιστίνιοι για Εθνική Απελευθέρωσή τους από τον ζυγό του Σιωνισμού, το είπε καλύτερα απ’ όλους. Χτυπώντας με περηφάνεια τα στήθη της είπε: «Μου πήραν τέσσερα παιδιά οι Εβραίοι, αλλά… έχω άλλα δέκα παιδιά να δώσω για την Παλαιστίνη»! Σήμερα, οι Εβραίοι Σιωνιστές έχουν διευρύνει τις τακτικές τους. Άλλωστε από το 1948, που έστησαν το κράτος τους, μέχρι και σήμερα κλέβουν όλο και περισσότερα Αραβικά εδάφη, έχοντας την στήριξη των ΗΠΑ, που και εκείνες κυβερνώνται από τον Σιωνισμό. Πρέπει να ξέρει κανείς πως οι Εβραίοι κινούνται πάντα έχοντας σαν βάση τις προφητείες τους. Κάνουν δηλαδή κινήσεις όταν βλέπουν πως πλησιάζει ο καιρός πραγμάτωσης μιας προφητείας. Τώρα, ποιος είναι ο άμεσος κίνδυνος, ειδικά για εμάς τους Έλληνες που οι Σιωνιστές μας μισούν θανάσιμα και μας θεωρούν τον βασικό τους εχθρό, μαζί με τους Άραβες; Ο άμεσος κίνδυνος είναι να ανακηρύξουν το «βασίλειο» του Μεγάλου Ισραήλ και να στέψουν τον «βασιλιά» τους στην Ιερουσαλήμ, μέσα στον ξαναχτισμένο ναό του Σολομώντα!
Γι’ αυτό και είμαι πεπεισμένη πως τώρα ετοιμάζουν γενική επίθεση. Τους βόλεψε πολύ η οικονομική κρίση των Ελλήνων Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και παράλληλα η πολιτική κρίση των αδελφών μας των Αράβων, με την «Αραβική Άνοιξη». Όταν «τσαλακώσουν» την Συρία, οι επόμενοι στόχοι είμαστε εμείς! Λίβανος-Αίγυπτος από την μια πλευρά και Ελλάδα-Κύπρος από την άλλη. Με τους συμμάχους τους, τους Τούρκους, τα βρίσκουν πάντα στην «μοιρασιά». Θα τουρκοποιήσουν το Αιγαίο και την Θράκη και οι Εβραίοι θα αρπάξουν Κύπρο και Κρήτη… Και να πω και το άλλο, πως Έλληνες και Άραβες τους είμαστε περιττοί στην περιοχή μας! Ετοιμάζουν σαφέστατα γενοκτονία και εθνοκάθαρση κατά Ελλήνων και Αράβων… Δεν θέλουν να δεσπόζει στην Ανατολική Μεσόγειο ο Ελληνοαραβικός πολιτισμός. Θέλουν να κυριαρχεί ο Εβραιοτουρκικός βαρβαρισμός! Θα τους αφήσουμε; «Ιντιφάντα!», φωνάζουν ακόμα τα παιδιά της γενναίας Παλαιστίνης…







Δέσποινα Μαυρομάτη-Abdelhadi
makeleio

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις