Η μεταμόρφωση ενός φοιτητή Νομικής σε τζιχαντιστή μακελάρη (φωτογραφίες)


Η μεταμόρφωση ενός φοιτητή Νομικής σε τζιχαντιστή μακελάρη (φωτογραφίες)
Ήταν ένας νέος που μεγάλωσε σε ένα αστικό περιβάλλον στην Αίγυπτο. Ο τρόπος ζωής του περισσότερο δυτικός. Πήγαινε σε rave πάρτι, άκουγε ραπ, αποφοίτησε από ένα φιλελεύθερο λύκειο στο Κάιρο.
Ο ίδιος άνθρωπος σήμερα είναι ένας στυγνός φονιάς, ένας μακελάρης τζιχαντιστής. Ποζάρει δίπλα σε πτώματα, κρατάει χαντζάρα, είναι υπερήφανος
για τα εγκλήματα που διαπράττει στο όνομα του Θεού του.
Όπως γράφει το ιστολόγιο dimpenews, ο μανιακός Αιγύπτιος τζιχαντιστής που δραστηριοποιείται σε Συρία και Ιράκ υπό τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους κάποτε ήταν ένας έφηβος με τις κλασικές ανησυχίες και αναζητήσεις της ηλικίας. Υπήρξε μανιακός της ραπ και των rave πάρτι. Αποφοίτησε από ένα φιλελεύθερο λύκειο στην (Bahleopolas) Héliopolis του Καΐρου το 2009.
tzixantistis-1
Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Ain Shams στο Κάιρο από όπου και πήρε το πτυχίο του το 2013.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε και πήρε το δρόμο για τη Συρία για να πολεμήσει στις τάξεις της συριακής αντιπολίτευσης εναντίον της κυβέρνησης του σοσιαλιστή προέδρου Άσαντ.
Γρήγορα πέρασε στις γραμμές της πρώην «Daash» (ΙSIS) και νυν Ισλαμικό Κράτος. Ο ίδιος αυτοαποκαλείται πλέον με το ψευδώνυμο «Abu Salamah». Εγκατέλειψε την Αίγυπτο για το τζιχάντ (τον ιερό πόλεμο).
Φωτογραφίες του με μαχητές του ισλαμικού Κράτους, με μαχαίρια, αιμόφυρτα θύματα κ.α. έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
tzixantistis-main
Από το «Twitter» κάλεσε τη μητέρα του να εγκαταλείψει επίσης την Αίγυπτο και να μετακομίσει στο Ιράκ σε ένα διαμέρισμα πάνω στον Ευφράτη.
Όταν η μητέρα του του έθεσε ερωτήματα σχετικά με τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος και πώς αυτός το απέκτησε, ο τζιχαντιστής απάντησε κυνικά: η (Daash) τους σκότωσε αυτή που έχει θέσει υπό τον έλεγχό της ένα μεγάλο μέρος του Ιράκ.
Στη φωτογραφία όπου απεικονίζεται πάνω σε άλογο στη Συρία την πρώτη ημέρα, είχε γράψει ως σχόλιο σαρκαστικά «Old Style».
Μετά το σάλο που προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα με το θράσος του έκλεισε το λογαριασμό του στο fb και πλέον επικοινωνεί μέσω του «Twitter» και του ρωσικού δικτύου «Vk».
tzixantistis-main tzixantistis-2 tzixantistis-3 tzixantistis-4ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις