Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.Πουτιν και Σίσι ζεσταίνουν τις μηχανές για την πρωτη σύγκρουση με τους ισλαμοφασίστες. Μάταια η Δύση προκαλούσε για “εισβολή” στην Ουκρανια…

 

 

  Πριν απο λιγο το κοινοβουλιο της Λιβύης εδωσε το πράσινο φως για τη νομιμοποίηση ξένης εισβολής. Λόγω του χάους που εχει περιέλθει η χωρα μετα το δολοφονικό σχεδιο της συμμορίας Κλίντον. Η επέμβαση αυτη συζητήθηκε εκτενώς στην πρόσφατη συναντηση Πουτιν – Σίσι, αφου και οι δυο γνωρίζουν οτι η Λιβυη οργανώθηκε ως κοιτίδα των τουρκοκινητων ισλαμοφασιστών με την νατοϊκη υλικοτεχνική υποστήριξη.
Τωρα οι ΗΠΑ θα τρέχουν πανικόβλητες να επιβάλλουν την ταξη, να σταματήσουν δηλαδη τους γενοκτόνους που οι ίδιοι εφτιαξαν, καθότι ο Πουτιν θα στηρίξει ανοιχτα επέμβαση Αιγύπτου και Αλγεριας ωστε να συνθλίβουν οι γενοκτόνοι.
Η αριστοτεχνική κίνηση αυτή αποτελεί στην ουσια την πρωτη κίνηση της Ρωσίας εκτος συνόρων πρώην ΕΣΣΔ, που θα σηματοδοτήσει και τη νομιμοποίηση της ως διεθνούς οργανισμού προστασίας αμάχων. Γεγονος που ήδη προκαλεί εγκεφαλικά στο δολοφονικό λόμπι της Κλίντον που τωρα θα πρεπει να παραδεχθεί πως ευθύνεται για την άνοδο του ισλαμοφασισμού ωστε να επεμβει πρωτη.
Εκεί λοιπον που όλοι πίεζαν τον Πουτιν να εισβάλλει στην Ουκρανια για να τον δαιμονοποιήσουν, τωρα με αυτη την κίνηση οχι μονο απενεργοποιεί την κοιτίδα του κακού, αλλά αποκόπτει και τους ισλαμοφασίστες της Συρίας.
Οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαίες.

olympia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις