Αυτός είναι ο Αλβανός ιμάμης που έφτιαχνε στρατό για το Ισλαμικό Κράτος στο Κόσοβο


Αυτός είναι ο Αλβανός ιμάμης που έφτιαχνε στρατό για το Ισλαμικό Κράτος στο Κόσοβο

Ο περιβόητος Ζεκερία Τσαζίμι (Zekerija Qazimi), ο Αλβανός Κοσοβάρος ιμάμης κήρυκας του τζιχάντ και στρατολόγος του Ισλαμικού Κράτους, συνελήφθη από την αστυνομία του Κοσόβου.
Ο Τσαζίμι είναι ο ιμάμης του τζαμιού όπου γινόταν η στρατολόγηση και πλύση εγκεφάλου των νεαρών Αλβανών, που στη συνέχεια έστελνε στη Συρία για να πολεμήσουν ως τζιχαντιστές.
Αρκεί μια αναζήτηση στη google με το όνομά του (όπως σας το δίνουμε γραμμένο στα αλβανικά) για να διαπιστώσετε πόσα παλικάρια χάθηκαν εξαιτίας
αυτού του μανιακού, ο οποίος όμως κήρυττε εις γνώση της κοσοβάρικης κυβέρνησης, η οποία προφανώς κι έκανε μέχρι προχθές τα στραβά μάτια.
Ο Τσαζίμι συνελήφθη σε δασική περιοχή, κοντά στο σπίτι του, όπου κρυβόταν τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Πρίστινα, ο ιμάμης του Γκνίλανε διέσπειρε τον θρησκευτικό φανατισμό και υποκινούσε νεαρούς Αλβανούς να μεταβούν στο Ιράκ και τη Συρία για να ενταχθούν στον «ιερό πόλεμο» των μουσουλμάνων. Υπάρχουν, επίσης, υποψίες ότι οργάνωνε τη μετάβαση τζιχαντιστών στη Μέση Ανατολή.
Διαβάστε σχετικά:
1. Αυτοί είναι οι Αλβανοί τζιχαντιστές που συνελήφθησαν
2. Συνελήφθησαν 40 Αλβανοί για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος
Δείτε και φωτογραφίες αυτού του κήρυκα του μίσους, αυτού του άρρωστου καθάρματος, όπως είναι αναρτημένες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Όπως θα παρατηρήσετε, πολλοί από τους πιστούς του ήταν νέοι άνδρες, ενώ σε περίπτωση που… μπερδευτείτε, όχι αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από τη Μέση Ανατολή ή από κάποια αραβική χώρα.
Είναι ακριβώς από πάνω μας, στα βόρεια σύνορά μας, στο Κόσοβο. Για όσους αφελώς νομίζουν ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι μακριά…
imamis-1
imamis-4
imamis-5
imamis-6
imamis-7
imamis-8
imamis-9
imamis-10
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις