Στη «μαύρη λίστα» του Χόλιγουντ Κρουζ-Μπαρδέμ, επειδή κατέκριναν το Ισραήλ!

Τελικά οι Αμερικανοί είναι τελείως ξεδιάντροποι… Στη «μαύρη λίστα» του Χόλιγουντ Κρουζ-Μπαρδέμ, επειδή κατέκριναν το Ισραήλ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι παραγωγοί του Hollywood υπαινίχθηκαν πιθανή περιθωριοποίηση της ηθοποιού Penelope Cruz και του σύζυγου της, επίσης ηθοποιού Javier Bardem, καθώς το ζευγάρι επέκρινε το Ισραήλ για την επίθεση στη Γάζα. 
Τον Ιούλιο, Bardem και Cruz υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας «τη γενοκτονία που διαπράχθηκε από τον ισραηλινό στρατό κατοχής.» Η επιστολή κατηγορεί την πρόσφατη αιματοχυσία στην ισραηλινή κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

«Η Γάζα ζει μέσα φρίκη … ενώ η διεθνής κοινότητα δεν κάνει τίποτα», ανέφερε η επιστολή των Ισπανών, που υπογράφεται από 100 εξέχουσες προσωπικότητες στη βιομηχανία του κινηματογράφου. 
Ένας «κορυφαίος παραγωγός» ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Κρουζ δήλωσε ανώνυμα στο Hollywood Reporter ότι ποτέ δεν θα την προσλάβει ξανά. 
Ένα άλλο κορυφαίο στέλεχος είπε ότι είναι «έξαλλος με τον Javier και την Penelope» και δεν μπορούσε να πει αν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νικητές των Όσκαρ στο μέλλον. 
Μόνο ένας επικεφαλής στούντιο ήταν πρόθυμος να δηλώσει δημοσίως τις απόψεις του. 
«Ως εγγονός επιζώντων του Ολοκαυτώματος, ξέρω ότι ο καθένας που αποκαλεί ό,τι συμβαίνει στο Ισραήλ «γενοκτονία» εναντίον αυτοάμυνας, είναι είτε ανίδεος και δεν θα πρέπει να σχολιάζει, ή να είναι πραγματικά αντι-σημιτικός», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Relativity Media, Ryan Kavanaugh. 
Ο Kavanaugh είχε πει προηγουμένως στο The Hollywood Reporter ότι το γράμμα «κάνει το αίμα μου να βράζει». Λέει τώρα ότι έλαβε περισσότερες από 500 κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και κείμενα έγκρισης για τις παρατηρήσεις του εντός 24 ωρών μετά τη δημοσίευση των σχολίων του. Είπε ότι η υποστήριξη περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη του Χόλιγουντ. 
Αλλά, τελικά, είπε ότι δεν πιστεύει ότι η καριέρα των ηθοποιών θα επηρεαστεί από τις δηλώσεις τους, εφ “όσον οι ταινίες τους είναι επιτυχείς. 
Ένας άλλος παραγωγός δήλωσε: «Νομίζω ότι το πράγμα που ένας διοικητικός, ή ένας παραγωγός θα προσπαθήσει να υπολογίσει πριν δουλέψει με την Penelope Cruz και τον Javier Bardem στο εγγύς μέλλον, είναι το ποια είναι η αξία τους σε όλες τις σημαντικές διεθνείς αγορές. Και σε ποιες περιοχές θα μπορούσαν να έχουν αποξενώσει άτομα με ό,τι είπαν. Μπορεί να μην είναι τόσοι πολλοί. Αλλά είναι πραγματικά όλα σχετικά με τις επιχειρήσεις». 
Διασημότητες υπέρ του Ισραήλ, έχουν επίσης επικρίνει εκείνους που υπέγραψαν την επιστολή. Ο ηθοποιός Jon Voight, συχνός υποστηρικτής των ακροδεξιών, έγραψε τη δική του επιστολή καλώντας Cruz και Bardem να «σκύψουν τα κεφάλια τους από ντροπή». 
«Ζητώ από όλους τους συναδέλφους μου, οι οποίοι υπέγραψαν αυτή την επιστολή δηλητήριο εναντίον του Ισραήλ, να εξετάσουν τα κίνητρά τους. Μπορείτε να πάρετε πίσω τη φωτιά του αντισημιτισμού που μαίνεται σε όλο τον κόσμο τώρα»; 


hellasforce.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις