ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ: ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ!


Ένα νέο κόλπο για να μην απελαύνουν τους εξ’ Αφρικής λαθρομετανάστες, βρήκαν οι νεοταξίτες! Αυτή τη φορά, η έννοια τους είναι να μην κολλήσουν οι απελαθέντες από τις ευρωπαϊκές χώρες τον ιό του Έμπολα, που θερίζει στις χώρες της Δυτικής Αφρικής. Γι’ αυτό, αναστέλλουν τις απελάσεις!

Έτσι, η υπηρεσία φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. αποφάσισε να αναστείλει επ’ αόριστον τις πτήσεις επαναπατρισμού λαθρομεταναστών στη Νιγηρία, χώρα η οποία πλήττεται από την επιδημία του ιού Έμπολα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Frontex.

«Αποφασίσαμε να αναστείλουμε επ’ αόριστον τις πτήσεις τις οποίες συνδιοργανώνουμε προς τη Νιγηρία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Εύα Μοντσούρε, εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσίας, η οποία εδρεύει στη Βαρσοβία.

Και πόσοι νεκροί υπάρχουν στη Νιγηρία από τον ιό του Έμπολα; Μόλις τέσσερις! Άρα, μας κοροϊδεύουν κανονικότατα και ο ιός του Έμπολα χρησιμοποιείται μόνον ως πρόσχημα για την μη απέλαση λαθρομεταναστών!

(ΥΓ): Να μην απελαθούν οι Νιγηριανοί λαθρομετανάστες στη χώρα τους, γιατί μπορεί να κολλήσουν Έμπολα. Αλλά να έρχονται οι Νιγηριανοί και λοιποί λαθρομετανάστες από χώρες της Δυτικής Αφρικής στην Ευρώπη, για να κολλήσουν όλους εμάς;


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις