“Ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, αλλά κουλτούρα”, δήλωσε Τούρκος υπουργός!



“Ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, αλλά κουλτούρα”, δήλωσε Τούρκος υπουργός! Και μια κουλτούρα που αρχίζει και φθίνει σύμφωνα με τα όσα δήλωσε…
Ο τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος Erdoğan Bayraktar δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο που πραγματοποίησαν οι γυναίκες που μετέχουν της κυβέρνησης Ερντογάν: « Ο χριστιανισμός δεν είναι πλέον θρησκεία. Είναι κουλτούρα πια. Άλλωστε, δεν μοιάζει σε τίποτα με θρησκεία. Μια θρησκεία διδάσκει. Είναι ένα κομμάτι της ζωής που προσφέρει σε κάποιον ειρήνη και ευτυχία. Σε κουλτούρα θέλουν να μετατρέψουν και το ισλάμ» και παρότρυνε το
κοινό του να διαφυλάξει το ισλάμ από εκείνους που προσπαθούν να αποδυναμώσουν τις ισλαμικές διδαχές και παραδόσεις.
«Οι τρεις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο δεν είναι μουσουλμανικές. Η Κίνα, η Ινδία και οι ΗΠΑ- η μόνη χώρα από τις τρεις που ακολουθεί μονοθεϊκή θρησκεία. Η πνευματικότητα και τα θρησκευτικά αισθήματα εξασθενούν», συνέχισε στον λόγο που απήυθυνε ο τούρκος υπουργός στα υπόλοιπα μέλη του κυβερνόντος κόμματος. «Υπάρχουν 2.5 δισεκατομμύρια χριστιανοί στον κόσμο. Ο χριστιανισμός δεν είναι πλέον θρησκεία, αλλά έχει μετατραπεί σε κουλτούρα»!
Αυτά από το στόμα ενός τούρκου που όχι μόνο δεν έχει ιερό και όσιο ως μουσουλμάνος, αλλά και ούτε καν κουλτούρα ως τούρκος παρά μόνο βεβαρημένο ποινικό μητρώο.
Φωτ.: Τυπικό δείγμα της θρησκείας, κουλτούρας, παράδοσης, όπως θέλετε πείτε το, του ισλάμ. Γιατί ο χαρακτηρισμός δεν αλλάζει την ουσία της μουσουλμανικής διδασκαλίας, ας μην γελιόμαστε. Κοριτσάκι στη Μοσούλη αποκεφαλίστηκε από τα μέλη του ΙΚΙΛ στη Συρία- που στηρίζονται και οργανώνονται στην σφηκοφωλιά της τζιχάντ, Τουρκία- γιατί η οικογένειά της ήταν απλά Χριστιανική.
Η επεξεργασία της φωτογραφίας ήταν απαραίτητη για προφανής λόγους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις