Η κατάρα του Χόλιγουντ: Θάνατοι, ασθένειες και ανεξήγητα μυστήρια σε έξι ταινίες που χαρακτηρίστηκαν «στοιχειωμένες»


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί, το να βρεθούν σε ένα κινηματογραφικό πλατό είναι όνειρο.
Το να βλέπει κανείς
μπροστά στα μάτια του φανταστικές ιστορίες να παίρνουν σάρκα και οστά είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Τι συμβαίνει όμως αν την ώρα που βρίσκεστε στο πλατό αρχίσουν να συμβαίνουν άσχημα πράγματα; Θα ήσασταν το ίδιο ενθουσιασμένοι, αν αποδεικνυόταν ότι το πλατό είναι καταραμένο;
Οπως φαίνεται οι ταινίες που «μολύνθηκαν» από την καταστροφή είναι πολύ περισσότερες από όσες φαντάζεστε…

Superman (1978)

Η κατάρα του Χόλιγουντ (2)
Εκτός από τον Christopher Reeves (Superman) ο οποίος είχε ένα φρικτό ατύχημα όταν έπεσε από ένα άλογο με αποτέλεσμα να συνεχίσει τη ζωή του ως τετραπληγικός, η Lois Lane (Margot Kidder) χτυπήθηκε από μία ψυχική ασθένεια μετά τα γυρίσματα με αποτέλεσμα να βρεθεί να γυρίζει άσκοπα στο Λος Άντζελες το 1994.

The Crow (1994)

Η κατάρα του Χόλιγουντ (3)
Ο ηθοποιός Brandon Lee πέθανε στα γυρίσματα της σειράς όταν η μεταλλική άκρη ενός ψεύτικου όπλου καρφώθηκε πάνω του. Τραγική ειρωνεία, ο πατέρας του, ο πατέρας του είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα φιλμ το game of death, το σενάριο του οποίου αφορούσε έναν ηθοποιό που πεθαίνει όταν
κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο ψεύτικό όπλο του συμπρωταγωνιστή του.

The Exorcist (1977)

Η κατάρα του Χόλιγουντ (4)
Εκτός του ότι το σκηνικό πήρε φωτιά, ένας νυχτοφύλακας και ένας ειδικός στα special εφέ σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά.

Rosemary’s Baby (1968)

Η κατάρα του Χόλιγουντ (5)
Ο παραγωγός της ταινίας έλαβε ένα εξοργισμένο mail στο οποίο του έλεγαν ότι θα πεθάνει από μία αρρώστια εξαιτίας της εμπλοκής του στην ταινία. Ενα χρόνο μετά τα γυρίσματα η οικογένεια Manson δολοφόνησε την έγκυο γυναίκα του Roman Polanki.

Atuk (Unreleased)

Η κατάρα του Χόλιγουντ (6)
Οπως φαίνεται η συγκεκριμένη ταινία δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ καθώς όποιος παίρνει έναν συγκεκριμένο ρόλο στο έργο, πεθαίνει.

The Omen (1976)

Η κατάρα του Χόλιγουντ (7)
Οι συντελεστές αυτής της ταινίας πέρασαν πολλά. Ο γιος του Gregory Peck αυτοκτόνησε πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν ο Gregory Peck καθώς και οι δυο σεναριογράφοι χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο IRA βομβάρδισε το ξενοδοχείο που διέμεναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Επίσης, μία τίγρης σκότωσε μέλος του καστ.
 
 
 0
Ένας λάτρης του Σατανά καταδίκαστηκε την Παρασκευή για την δολοφονία τριων αντρων στη Μασαχουσέτη.

Ο λόγος για τον Caius Veiovis, ένας άνδρας με κέρατα εμφυτεύματα στο μέτωπό του και τατουαζ «666» όπου σκότωσε τρεις άντρες και στην συνέχεια τους τεμάχισε.
2014-09-27_130846
Τα τρια θύματα
«Θα σας δω όλους στην κόλαση» φώναζε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο σατανιστής όταν άκουσε τις ετυμηγορίες των ενόρκων. Κρίθηκε ένοχος και αντιμετωπίζει την υποχρεωτική ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.
Ο Veiovis επίσης καταδικάστηκε για απαγωγή και τρεις κατηγορίες εκφοβισμού μάρτυρα στη δολοφονία του David Glasser, Edward Frampton και Robert Chadwell.
- See more at: http://www.fnews.gr/satanistis-kerata-emfytevmata-sto-metopo-tou-skotose-kai-temaxise-treis-antres-eikones/#sthash.wswlkAZv.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις