ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ....!!!




Σημερα θα σας παρουσιασω εναν πιτσιρικα που μου εκανε εντυπωση..Οχι μονο για τις αθλητικες του επιδοσεις που οπως θα δειτε παρακατω ειναι αναμφισβητητες αλλα κυριως για την πειθαρχια,τον σεβασμο και την ωριμοτητα που εχει σε αυτη την ηλικια.
Ειναι μολις 9 χρονων και οι αθλητικες του επιδοσεις εχουν ξεπερασει τα συνορα της πατριδας μας καθως εχει προσκλησεις να συμμετασχει σε αγωνιστικα camp της Κυπρου αλλα κι αλλων χωρων της Ευρωπης.
Ενα πολυ προσγειωμενο και πειθαρχημενο παιδι που δεν στερειται τις παιδικες δραστηριοτητες που εχουν ολα τα αλλα παιδια αλλα παραλληλα αγαπαει πολυ αυτο που κανει κανοντας το τροπο ζωης.
Ολο αυτο ειναι πολυ λογικο να συμβαινει μιας και ο πατερας του δασκαλος στο παραδοσιακο Muay Thai (Ταυλανδεζικη πυγμαχια)  τον εχει μυησει απο την ηλικια των 5 ετων στο χωρο διακρινοντας την κλιση του αλλα και την αγαπη του για τον αθλητισμο
Τ ονομα του ειναι ΨΙΛΟΠΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και σας παραθετω παρακατω ενα βιντεο απο εναν αγωνα που συμμετεχει ο ιδιος.
Περαν απο τον αγωνα παρατηρηστε την ιεροτελεστια που γινεται πριν ξεκινησουν,την πειθαρχια στους δασκαλους καθως και τον σεβασμο στον αντιπαλο....
Απολαυστε το...




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις