Ας τολμήσουν να πουν πως παραβιάζω τον αντιρατσιστικό με αυτά που γράφω!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το είπα και το ξαναλέω: Αφήνεις τις κόκκινες γραμμές να γίνουν διακεκομμένες; Ετοιμάσου και για την πλήρη κατάργηση τους!
Τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κύρια στις ΗΠΑ, υπάρχει αυτή η "ξαφνική" διάθεση να αποκατασταθούν τα δικαιώματα περί "σεξουαλικών προτιμήσεων και προσανατολισμού" και "διαφορετικότητας". Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε σε συγκέντρωση Αμερικάνων και διεθνών υποστηρικτών των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων πως ο Μπαράκ Ομπάμα «έχει κάνει σαφές ότι η διπλωματία των ΗΠΑ προωθεί τα “δικαιώματα” των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ ανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο».

Ο


Κι αν αυτό "έτυχε" να πέσει στην αντίληψη μου από Αμερικανίδα φίλη στο φέις που το έδειχνε με απελπισία, φαντάζομαι πόσα ακόμα θα υπάρχουν. Γιατί τώρα ξεθαρρεύουν και βγαίνουν στο φως να μιλήσουν, αλλά και να απαιτήσουν αναγνώριση.

Δεν θα μπω σε αηδιαστικές λεπτομέρειες του τι δηλώνουν οι μάνες και οι κόρες. Ποια είναι τα επιχειρήματα τους. Όχι θα προστατεύσω τους αναγνώστες μου. Αλλά το ότι δηλώνουν πως «περίμεναν να γίνουν τα κορίτσια ενήλικα», να με συγχωρείτε, αλλά δεν θα το χάψω. Πρόκειται για έκδηλη κακοποίηση από την παιδική ηλικία, που βγαίνει στο φως στην κατάλληλη ηλικία και έτσι δεν διώκεται.

Και ρωτάω: Αυτός ο σεξουαλικός προσανατολισμός πρέπει να είναι αποδεκτός; Μου απαγορεύει ο νόμος να δηλώσω δημόσια ότι μου φέρνει εμετό; Γιατί μου φέρνει. Και πολύ μάλιστα. Όπως μου φέρνει αηδία το πόσο εύκολα και χωρίς καμία αντίσταση εκείνοι σπρώχνουν, εμείς υποχωρούμε...

Και σε λίγο, όπως το πάνε το πράμα, το να είσαι σωστός γονιός, μέσα σε μια κοινωνία της οποίας η αρρώστια προστατεύεται νομικά αφήνοντας εσένα ακάλυπτο ή με κάποιον στη γωνία να περιμένει να τρυπήσει με μια σύριγγα τα παιδιά σου με μολυσμένα εμβόλια γιατί έτσι θέλουν οι φαρμακευτικές, θα είναι μέγα επίτευγμα και ίσως και αιτία να πάρει κανείς τα βουνά!!!

Κρίνετε μόνοι σας. Σκεφτείτε μόνοι σας. Και πράξτε ανάλογα...
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις