Ο εξ'απορρήτων του Πούτιν έρχεται αύριο στην Ελλάδα εν όψη πρόωρων εκλογών.


Αξιόπιστες πηγές θέλουν το "δεξί χέρι "του Βλαδίμηρου Πούτιν να έρχεται αύριο στην Ελλάδα και να πραγματοποιεί μια σειρά συναντήσεων, με πολιτικούς αρχηγούς αλλά και άλλα σημαντικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις ,οι οποίες προβλέπονται ραγδαίες και άκρως σημαντικές, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη με παγκόσμιο γεωπολιτικό αντίκτυπο. Από ότι όλα δείχνουν βρισκόμαστε λίγο πριν την μητέρα των μαχών.Οι "σκοτεινοί", "πεφωτισμένοι" που επέλεξαν την Ελλάδα ,ως το όχημα που θα τους οδηγήσει με επιτυχία στην νίκη της "Νέας Τάξης", θα κληθούν πολύ σύντομα να υπεραμυνθούν της επιλογής τους και θα χρησιμοποιήσουν ότι μέσα διαθέτουν...


Οι άθεοι "Γκεμπελίσκοι"  που ελέγχουν και κατευθύνουν τους προσκυνημένους πολιτικούς της συγκυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου, έχουν καταλάβει πως το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει.
 
Η Ελλάδα πλέον είναι καζάνι που βράζει.Χτύπησαν τις πιο ευαίσθητες χορδές μας...Τα βάλανε με την Ορθοδοξία, με τον θεσμό της οικογένειας προσπαθούν να εξαφανίσουν :ήθη, έθιμα και παραδόσεις χρόνων.Παράλληλα ληστρικά προσπαθούν να υφαρπάξουν τον αρχαίο πολιτισμό μας και τα μνημεία του, καθώς και την όποια ιδιοκτησία αποκτήσαμε μετά από κόπους και θυσίες χρόνων, η κληρονομήσαμε ως πατρογονική γη και οφείλουμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας και όχι στους δυνάστες κατακτητές.
 
Στην μάχη που θα κληθούμε να δώσουμε για την πατρίδα μας, δεν είμαστε μόνοι...!!!
Η αρκούδα σηκώθηκε στα δύο πόδια έβγαλε δόντια και προ έταξε τα νύχια της ,έτοιμη να επιβεβαιώσει τις γραφές...

Η μάχη που θα ακολουθήσει,έχει διπλωματικές, γεωπολιτικές, οικονομικές αλλά και θρησκευτικές προεκτάσεις.Αν "πέσει" η Ελλάδα ,θα επικρατήσει το σκοτάδι σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Η ιστορία μας διδάσκει πως οι Έλληνες πάντα είχαν στις τάξεις τους προδότες, αλλά ας μην ξεχνάμε το:"Οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες". Καθώς επίσης ,πως πάντα οι Έλληνες κάναν την αρχή, το ακατόρθωτο το κάναν εφικτό και δίναν το παράδειγμα και στους υπόλοιπους λαούς...
 
Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους έρχεται ο εκπρόσωπος της "αρκούδας" και κάνει συναντήσεις ,όχι με τους προσκυνημένους  ΣαμαροΒενιζέλους, αλλά με αυτούς που θα κληθούν να αναλάβουν την τύχη της Χώρας στο άμεσο μέλλον.
 
Σύμφωνα με την έρευνα μας μεταξύ των ραντεβού του Ρώσου αξιωματούχου, είναι: ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Πέτρος Μολυβιάτης κι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις