ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ...!!!


Κι όμως συνέβη κι αυτό, Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή σε ομάδα των κατεχομένων! Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο το γεγονός προβάλλεται κατά κόρον από τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, ενώ αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προπαγανδιστική εκμετάλλευση του γεγονότος από την Τουρκία και τις κατοχικές αρχές

Είναι η πρώτη μετεγγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή σε ομάδα των κατεχομένων από την εισβολή του Αττίλα το 1974.

Πρόκειται για τον 35χρονο μέσο Δημήτρη Βασιλείου, ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της κατεχόμενης Κυθρέας (Değirmenlik).

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ομόνοια Αραδίππου, στον Ερμή Αραδίππου καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ο Βασιλείου έφτασε μέχρι τα γραφεία της ψευδοομοσπονδίας ποδοσφαίρου των κατεχομένων, με τον πρόεδρο Χασάν Σέρτογλου να τον υποδέχεται και να του εύχεται καλή επιτυχία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αμίρ Αλι Οζτούρτς, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί τον Βασιλείου ως πρεσβευτή των καλών σχέσεων των δύο κοινοτήτων.

Ουσιαστικά, η πράξη της υπογραφής από μόνη της αποτελεί μια έμμεση αναγνώριση υπόστασης στους αθλητικούς θεσμούς του ψευδοκράτους, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις