Εικόνες σοκ:Δειτε πως εχουν καταντησει τη Φιλοσοφικη!!!



Εικόνες ντροπής από τη Φιλοσοφική Αθηνών, δημοσιεύει η εφημερίδα "Καθημερινή", σημειώνοντας ότι δεν μπορούν να απεικονίσουν τι πραγματικά συμβαίνει.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για δυσοσμία στις τουαλέτες και γλίτσα στους διαδρόμους, καθώς και για αποτυχημένη προσπάθεια καλλωπισμού, λόγω συνέντευξης τύπου.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή", η Φιλοσοφική, η οποία φιλοξενεί πάνω από 20.000 φοιτητές, πανεπιστημιακούς και διοικητικό προσωπικό, είναι στο έλεος των σκουπιδιών, που υπάρχουν παντού. Στους διαδρόμους κυκλοφορούν κατσαρίδες, στις
αίθουσες υπάρχουν πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, ενώ φοιτητές έκαναν λόγο για τέσσερα κρούσματα μυκητίασης και προσβολής από ψείρες, τα οποία όμως δεν μπορούν να αποδοθούν με βεβαιότητα στο πρόβλημα της σχολής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το πρόβλημα είναι γνωστό από το καλοκαίρι και έχει αφετηρία τα νομικά ζητήματα σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης της καθαριότητας σε εταιρείες. Ηδη το θέμα έχει απασχολήσει τη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ ενώ το Συμβούλιο είχε ζητήσει από τον τέως πρύτανη Θεοδόσιο Πελεγρίνη να ενημερώσει για τις ενέργειές του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί λύση και σε κάποια τμήματα καθηγητές δίνουν 10 ευρώ την ώρα σε καθαρίστρια ή σε άλλες περιπτώσεις επιστρατεύονται οι ίδιοι οι φοιτητές.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις