Ο Κικίλιας και οι ισλαμιστές που δήθεν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα!..(Φώτο-Βίντεο Ντοκουμέντα)



Tην βεβαιότητα πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν θύλακες τζιχαντιστών εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλια. Ο Υπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ, ο οποίος υπογράμμισε πως εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή η χώρα μας αυτή τη στιγμή δέχεται ένα πρωτοφανές κύμα παράτυπων μεταναστών από τη Συρία και το Ιράκ.
Η συνέντευξη αυτή δόθηκε με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κικίλια προφανώς στις ΗΠΑ, όπου και όπως μαθαίναμε συναντήθηκε με πλήθος
αξιωματούχων από τον τομέα της “ασφάλειας” στην χώρα αυτή. Προφανώς, αφού η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα κατά τον κ. Κικίλια, η επίσκεψη αυτή θα ήταν... εθιμοτυπική!

Διέψευσε μυστικές υπηρεσίες Αμερικανών και Γερμανών ο υπουργός ΠΡΟΠΟ
Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς με βάση ποιές ακριβώς πληροφορίες προέβη σε τέτοιου είδους δηλώσεις ο αρμόδιος υπουργός, πάντως αυτές έρχονται σε αντίθεση με όσα μέχρι στιγμής έχουμε δει και ακούσει σχετικά με το ζήτημα.

Στο παρελθόν επανειλημμένα δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί στην παρουσία πυρήνων τζιχαντιστών στην χώρα μας, αναφέροντας ως πηγές δηλώσεις αμερικανών και γερμανών κυρίως αξιωματούχων.
Αυτό όμως που έχει επισήμως διασταυρωθεί είναι το γεγονός ότι ισλαμιστές που ζούσαν στην Ελλάδα ως “παράτυποι μετανάστες” όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας, βρίσκονται πλέον στις τάξεις των μαχητών του ισλαμικού κράτους. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα ενός 27χρονου, ο οποίος βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στη Συρία και φέρεται να πολεμά για το "Ισλαμικό Χαλιφάτο".


Μ' αυτό το κω#οχαρτο κυκλοφορούν ελεύθεροι για 6 μήνες όσοι δηλώνουν Σύριοι πρόσφυγες..

Ο οποίος μάλιστα είναι Έλληνας υπήκοος ο οποίος προφανώς είχε με κάποιο τρόπο νομιμοποιηθεί στην χώρα μας. Έγραφαν τότε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: “Η περίπτωση του Έλληνα τζιχαντιστή θεωρείται κορυφαία για τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες αφού φέρεται να υπάρχει συνεχής πληροφόρηση αλλά και "πίεση" από τη CIA σχετικά με τις ενέργειές του στη Μέση Ανατολή αλλά και τον χειρισμό της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο 27χρονος διέμενε στην Αθήνα και έφυγε για τη Συρία προ τριμήνου χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα του. Η μητέρα φέρεται να διαμένει το τελευταίο διάστημα στη Συρία και οι αξιωματούχοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό την παρακολουθούν στενά σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αλλού όπου εμφανίζεται "κήρυκας του μίσους του Ισλαμικού Κράτους”.

Προφανώς ο κ. Κικίλιας θεωρεί ότι το ζήτημα αυτό έχει λυθεί, όπως και άλλα ζητήματα που είχαν έλθει στο φώς της δημοσιότητας, με σημαίες του ισλαμικού κράτους να σηκώνονται σε διάφορα μέρη της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Φώτο: Συγκέντρωση τζιχαντιστών στο κέντρο της Αθήνας..με την σημαία της ISIS

Η Ελλάδα χώρα λογιστικής υποστήριξης
Εκεί που μπορεί να έχει δίκιο ο κ. Κικίλιας είναι στο ότι στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρχουν θύλακες τζιχαντιστών μαχητών, αφού η χώρα μας χρησιμοποιείται από τους φανατικούς ισλαμιστές σε έναν μεγάλο βαθμό ως χώρος “λογιστικής υποστήριξης” όσον αφορά στις δραστηριοτητές τους στην ευρύτερη περιοχή, που συνδέει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης με την Μέση Ανατολή.
Ο τεράστιος αριθμός λαθρομεταναστών (και όχι παράτυπων) που βρίσκονται στην χώρα, έχουν κάνει πολύ εύκολη γι' αυτούς αυτή την λειτουργία. Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι “εγκλωβισμένοι” είναι όμως σαφές σε οιονδήποτε έχει την παραμικρή ιδέα για την λειτουργία των ισλαμιστικών δικτύων ότι στην χώρα μας λειτουργού πολλοί θύλακες. Ίσως να μην είναι πυρήνες “μαχητών” και αυτό να εννοούσε ο Β. Κικίλιας. Αλλά στην χώρα μας περιθάλπτονται μαχητές του ISIS, από την χώρα μας μεταφέρονται αρκετοί από τους μουσουλμάνους της Δυτικής Ευρώπης, στην χώρα μας γίνεται σε έναν μεγάλο βαθμό η οργανωτική διεργασία για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην δυτική Ευρώπη, που εκεί ενδυναμώνουν τις τοπικές μουσουλμανικές κοινότητες. Και φυσικά από την Ελλάδα μεταφέρονται τα ναρκωτικά στην Ευρώπη που αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς τρόπους χρηματοδότησης των ισλαμιστικών δικτύων, τόσο της Αφρικής όσο και της Μ. Ανατολής.

Η Ελλάδα, ανεξαρτήτως του τι λέει ο κ. Κικίλιας είναι μια πολύ σημαντική για τα ισλαμιστικά κινήματα χώρα. 
Εδώ και πολύ καιρό έχουμε πεί από τις σελίδες αυτής εδώ της εφημερίδας, ότι λόγω της αλλοπρόσαλλης πολιτικής στο μεταναστευτικό αλλά και της πλήρους κατάρρευσης των δομών της χώρας μας, αυτή έχει μετατραπεί σε κέντρο “λογιστικής υποστήριξης” των τζιχαντιστών. Όχι τόσο σε θέματα χρήματος, αλλά επικοινωνίας, στρατολόγησης και δυνητικά ως χώρου “ξεπλύματος ανθρώπων” και ίσως παραγωγής πλαστών χαρτιών.

Τα ίδια μηνύματα τζιχαντ της Συρίας και σε στάση στον Άγιο Νικόλαο..
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ενός άλλου Σύριου που σσυνελήφθηστο εξωτερικό το καλοκαίρι. Οχι μόνο είχε περάσει από την Ελλάδα, αλλά είχε και άδεια παραμονής στη χώρα μας ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στο Βέλγιο με την κατηγορία της συμμετοχής σε ομάδες ισλαμιστών στη Συρία και το Ιράκ.


Φώτο:Από τα επεισόδια των ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας πριν δυο χρόνια..

Πρόκειται για τον 25χρονο Σύρο υπήκοο, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα με προορισμό στη Σουηδία στα τέλη Ιουλίου, αλλά στον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του στο Σαρλερουά συνελήφθη γιατί είχε πλαστό διαβατήριο. Στη συνέχεια οι βελγικές αρχές διαπίστωσαν ότι ήταν ύποπτος για τρομοκρατικές πράξεις και συνελήφθη. Ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής δεν είχε περάσει απλά από την Ελλάδα, αλλά είχε εξάμηνη άδεια παραμονής και για δύο μήνες πέρασε από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της οδού Αχαρνών.

Θήβα:Σήκωσαν σημαία του ισλαμικού κράτους..
Ο Σύρος έφτασε στην Ελλάδα περνώντας από την Τουρκία στη Ρόδο, μαζί με άλλους μετανάστες τον Ιούνιο του 2014. Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του , στις 13 Ιουνίου του χορηγήθηκε προσωρινή άδεια παραμονής για έξι μήνες και στη συνέχεια έμεινε για λίγο περισσότερο από ένα μήνα σδτην οδό Αχαρνών, ενώ δεν είχε καταθέσει αίτηση για άσυλο στην Ελλάδα. Ο 25χρονος εκτιμάται ότι είχε διασυνδέσεις με το Μέτωπο Αλ Νούσρα, τζιχαντιστική οργάνωση που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα και δρα στη Συρία.

Φώτο: Από τα επεισόδια των ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας..πριν 2 χρόνια
Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθούμε στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών αραβικών κρατών που ερίζουν για τον έλεγχο των μουσουλμανικών κοινοτήτων στην Ελλάδα, και οι οποίες εξ' ορισμού έρχονται σε επαφή με τους διάφορους ακραίους ισλαμιστές κήρυκες, οι οποίοι σύμφωνα με το ισλαμικό έθιμο “εκπροσωπούν” αυτούς τους μετανάστες.
Εάν όλα αυτά δεν αποτελούν “θύλακες” για τον κ. Κικίλια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα μπορούσε ν αποτελέσει. Εάν δεν είναι αυτά λόγος ανησυχίας, δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να είναι.
Εκτός βέβαια και αν ο κ. Κικίλιας θέλει απλά να... καθησυχάσει τους Έλληνες, διότι ας μην ξεχνάμε οι εκλογές δεν είναι μακρυά!

Δείτε τι αποκαλύπτει λαθρομετανάστης ισλαμιστής που ζει στην Αθήνα..




Το άρθρο είναι από το elcosmos..
Οι εικόνες και τα βίντεο είναι από άρθρα που έχουν δημοσιευθεί στο eglimatikotita.gr






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις