ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....!!!



Το ψεμα ειναι μια αληθεια που διαστρεβλωνεται με σκοπο την παραπλανηση η την εκμεταλλευση ενος η μιας ομαδας ανθρωπων....
Οταν αυτο γινεται για εναν ολοκληρο λαο βρειτε μονοι σας πως λεγεται...
Επειδη μου αρεσει οι αποκαλυψεις να γινονται χωρις "σαλτσες " εγω θελω να ρωτησω ......

Ειναι αληθεια η ψεμα οτι 25 δις ευρω απο τις ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζων φυγαδευτηκαν απο τις τραπεζες και πηγαν στα νησια Κευμαν .....???
Ειναι αληθεια η ψεμα οτι μεταφερθηκαν εκει για φορολογικους σκοπους ωστε να μην φορολογουνται τα κερδη τους???
Ειναι αληθεια η ψεμα οτι καποια τραπεζα συναψε ομολογιακο δανειο 20 δις ευρω με εγγυηση του Ελληνικου Δημοσιου που συνεπαγεται οτι αν δεν πληρωσει ,τοτε αναγκαστικα θα το πληρωσει ο Ελληνικος λαος οπως και τοσα αλλα???
Ειναι αληθεια η ψεμα οτι αφου εγινε το περιφημο PSI  και κατεκλεψαν τους μικρομολογιουχους για χαρην των τραπεζιτων  οι τραπεζες δεν περασαν στον ελεγχο του κρατους οπως εγινε στην Αμερικη αλλα παρεμειναν ανεξελεγκτες???
Ειναι αληθεια η ψεμα οτι το μισο εξωτερικο χρεος εχει φορτωθει παρανομως στους Ελληνες απο τις ζημιες των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ που λεγονται τραπεζες???
Ειναι αληθεια η ψεμα οτι για να φανουν ελλειματικες οι τραπεζες και να ανακεφαλαιοποιηθουν,στις ζημιες εγγραφηκαν τα δανεια που ειχαν χορηγησει σε ολους???....
Επομενως αφου τις ανακεφαλαιοποιησεις τις πληρωνει ο Ελληνικος λαος γιατι οι τραπεζες ζητουν απο το κοσμο πισω τα δανεια που τους εχουν δωσει ωστε να τα πληρωσει δυο φορες???

Α και κατι ακομα.....
Ειναι αληθεια η ψεμα οτι ο πιο υγιης Δημοσιος τραπεζικος οργανισμος  οπως ηταν το Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο χωριστηκε σε δυο κομματια ......Το υγιες που ηταν το 70% και το ελλειματικο που ηταν το 30%  ...αλλα ψευδως βγηκε παραεξω οτι ηταν συνολικα ελλειματικο...ωστε το υγιες  70% να χαριστει(ξερετε ολοι που) με σκοπο τιην εξυγιανση....ΧΑΧΑΧΑ.......και το ελλειματικο 30% να φορτωθει στο χρεος δηλαδη στις πλατες του Ελληνικου λαου.....ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ......

Καλη χωνεψη......


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις