Το CNN διαμέλισε την Τουρκία - Αντιδράσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ

 
 
Τελικά αυτό που λέει ο λαός μας, ότι όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου πέφτεις ο ίδιος μέσα, έχει διαχρονική και διεθνή αξία.

Η Τουρκία ενίσχυσε και καθοδήγησε τους τρομοκράτες του Ι.Κ. να στραφούν εναντίον των Κούρδων, οι οποίοι εδώ και 2,5 χρόνια είχαν αρχίσει να δημιουργούν μια επικίνδυνη ζώνη στο μαλακό της υπογάστριο, στα σύνορα με τη Συρία.

Αυτά τα τρία καντόνια, που αποτελούσαν μείζονα απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας, έβαλαν στο στόχαστρό τους οι ισλαμιστές τρομοκράτες, κάνοτνας εργολαβία επ' ωφελεία της Τουρκίας και των ομοϊδεατών τους Ερντογάν-Νταβούτογλου.

Όμως αυτό εξαγρίωσε τους Κούρδους του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, οι οποίοι αντιδρώντας στα σχέδια αυτά και στην εμπλοκή της Τουρκίας στην πολιορκία της πόλης Κόμπανι, από χθες ξεκίνησαν την δική τους ιντιφάντα, που αποτελεί το πρώτο μάθημα προς τον Ερντογάν από πλευράς ΡΚΚ και κουρδικού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα, αν δεν είναι καλός μαθητής.

Όμως μάθημα δεν δίνουν μόνο οι Κούρδοι στην Τουρκία.

Μάθημα έδωσε και το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN , το οποίο κατά τη διάρκεια εκπμοπής για το Κουρδικό και την Κόμπανι, διαμέλισε την Τουρκία, όπως φαίνεται στο χάρτη που έδειξε στην οθόνη ο παρουσιαστής.

Και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, σας αφήνουμε να απολαύσετε την εικόνα, που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γενοκτόνων Τούρκων!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις