ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Οριστικό ΤΕΛΟΣ για την γνωστή εταιρεία NEOSET από την ελληνική αγορά!!!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Και επισήμως εξαφανίζεται πλέον το σήμα NEOSET από την αγορά καθώς πλέον οι μέχρι σήμερα κάτοχοί του δεν δικαιούνται να το χρησιμοποιούν....
Ειδικότερα με εξώδικο που απέστειλε , o σύνδικος πτωχεύσεως της NEOSET , ζήτησε να σταματήσει άμεσα η χρήση και εκμετάλλευση των σημάτων ιδιοκτησίας της εταιρίας που έχει πτωχεύσει, από την Furniture New Line Μονοπρόσωπη ΕΠΕ η οποία εκμεταλλεύεται το δίκτυο franchising της Κυπριακής offshore Hazarezo Ltd. Η κίνηση αυτή έγινε καθώς η σύμβαση master franchising που έχει συναφθεί στο παρελθόν μεταξύ NEOSETκαι HAZAREZO ανήκει στην κατηγορία συμβάσεων που λήγει αυτοδίκαια με την κήρυξη του franchisor δηλαδή της Neoset σε κατάσταση πτώχευσης. Ταυτόχρονα με το εξώδικο ο σύνδικος της πτώχευσης της NEOSET προσέφυγε στο δικαστήριο, ζητώντας άδεια εκμετάλλευσης των σημάτων αυτών στο πλαίσιο της πτωχευτικής διαδικασίας .

Το γεγονός αυτό δημιουργεί τεράστιο ζήτημα για τα καταστήματα που λειτουργούν με το σήμα της Neoset καθώς υποχρεούνται να αλλάξουν λογότυπο και να μην διαθέτουν προϊόντα με το λογότυπο της εταιρίας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη γεννά και πλήθος ζητημάτων με το καταναλωτικό κοινό που συναλλασσόταν με τα συγκεκριμένα καταστήματα. Δεν αποκλείεται η εξέλιξη στην Ελλάδα να επηρεάσει και την Κύπρο όπου επίσης λειτουργεί κατάστημα Neoset μέσω άλλης όμως εταιρίας της Interkitchen.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις