ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗΣ: ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!


ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗΣ: ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!


Τα μαγαζιά στην Αθήνα και στην περιφέρεια ήταν ανοιχτά την Κυριακή. Στο κέντρο της Αθήνας, στο Mall αλλά και σε προάστια, όπως στο Περιστέρι και το Αιγάλεω γινόταν χαμός από κόσμο!
Οι περισσότεροι από το καταναλωτικό κοινό θέλουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές! Αυτή είναι η εικόνα που σχηματίσαμε κάνοντας μια βόλτα στην αγορά!
Και μετά σου λέει υπάρχει οικονομική κρίση! Οι Έλληνες ή είναι γκα-γκα...
ή έχουν λεφτά, οπότε
καλά τους κάνει ο Σαμαράς και τους βάζει συνέχεια φόρους! Μην αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ή ότι μόλις παίρνουν τον μισθό ή τη σύνταξη την καταθέτουν απευθείας στον ΕΝΦΙΑ! Οι Έλληνες, όχι μόνο πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ αλλά είχαν και περίσσευμα που το κατέθεσαν στα καταστήματα, χτες Κυριακή! γιατι όλες της άλλες μέρες σκοτώνονται στην δουλειά!
Όταν μάλιστα ρωτήσαμε έναν πολίτη "γιατί θέλετε να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές; Δεν σας μένει χρόνος να ψωνίσετε τις υπόλοιπες μέρες;", μας απάντησε αφοπλιστικά: "Μα τι λέτε; Ειδικά αυτή την εβδομάδα πληρώναμε τον ΕΝΦΙΑ και είχαμε άλλες υποχρεώσεις"!
Γι' αυτό ο Σαμαράς είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός! Μπράβο τους!
λαός με επίπεδο μυαλού κάτω απο το μηδέν, ετσι εξηγείται γιατι κάνουν ψηφίζουν και υιοθετούν οτι τους λέει η τηλεόραση! το πρόβλημα οπως έχω ξανά πει σε αυτή την χωρα ειναι ο ίδιος ο λαός της. οι πολλοί παίρνουν στο λαιμό τους και τους λίγους σκεπτόμενους,
η πλάκα ειναι αν τους έλεγε κάνεις να δουλέψουν αυτοί που πάνε στα μαγαζιά Κυριακή να ψωνίσουν θα σου έλεγαν " εγώ να δουλέψω Κυριακή δεν θα είστε καλά! " παρτακιδες μια ζωή,,,,, απο τον εργάτη έως τον βουλευτή που κοιτάει πως να φάει χρήμα χωρίς να τον νοιαζουν οι άλλοι.

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις