ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....




Οσο εισαι μικρος και βλεποντας κινουμενα σχεδια μαθαινεις και εκπαιδευεσαι σε πολλα πραγματα.Ενα απο τα πολλα και ισως το πιο βασικο ειναι οτι απαγορευεται ν αντιδρασεις στο "μεγαλο αφεντικο" γιατι αλλιως υπαρχει ο φοβος "το προβατο να μεινει εξω απο τη στανη".
Σιγα-σιγα μεγαλωνοντας μαθαινεις να συγκρατεις τις αντιδρασεις σου μεχρι που αυτες μπορουν πλεον να γινουν ευκολα ελεγχομενες απο εξωτερικα ερεθισματα που σου παρεχουν αυτοι που
θελουν να σε ελγχουν παρα απο αυθορμητισμο και ελευθερια.....
Αργοτερα κι αφου εχει περασει η περιοδος της ενηλικιωσης οι περισσοτεροι ανθρωποι αδυνατουν πλεον ν αντιληφθουν οτι οι καθημερινες αντιδρασεις και ενεργειες τους δεν ειναι προιον ελευθερης βουλησης αλλα καταιγισμος εξωτερικων ερεθισματων με σκοπο την ελεγχομενη συμπεριφορα.
Καποιοι κατα καιρους λενε οτι ολα αυτα προερχονται απο ξενα κεντρα εξουσιας.
Φυσικα και υπαρχουν αυτα τα κεντρα γιατι πολυ απλα παντα υπηρχαν !!!...Σχεδια για ελεγχομενη διαχειρηση των λαικων μαζων υπηρχαν απο χιλιαδες χρονια πριν γιαυτο αλλωστε ειναι και δοκιμασμενη η επιτυχια τους.
Η ιστορια που εν συντομια  θα σας πω ξεκινα πριν απο 40.000 περιπου χρονια.και καποιοι μπορει να την δεχθουν ως πραγματικη αλλα και καποιοι αλλοι σαν ενα καλο παραμυθι .
Την εποχη λοιπον που αναφερω,οντα ανωτερα απο τους ανθρωπους αποφασισαν να δημιουργησουν δυο κεντρα εξουσιας για τον ελεγχο του πλανητη αλλα και των ανθρωπων
Το πρωτο κεντρο εξουσιας λοιπον ονομαστηκε Λευκη Αδερφοτητα και το δευτερο Μαυρη Αδερφοτητα.
Στην Λευκη αφεντικο ειναι ο ιδιος ο αρχαγγελος του σκοτους και πρωην της μουσικης αρμονιας του συμπαντος,Σαμαελ(γνωστος  ως Σατανας),παρεπιπτοντως θα μιλησουμε καιποια αλλη στιγμη γιατι το ελ βρισκεται στο τελος του ονοματος του.
Στην Μαυρη αφεντικο ειναι η Λιλιθ,ο πρωτος θηλυκος ανθρωπος που δημιουργηθηκε ταυτοχρονα με τον πρωτο αρσενικο που ηταν ο Αδαμ..Στη συνεχεια βεβαια εκδιωχθηκε απο τον πνευματικο παραδεισο  γιατι θελησε να εξολοθρευσει τον Αδαμ αλλα κι αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
Σκοπος της Λευκης ειναι ειναι αρχικα η μειωση του πληθυσμου στο 1/10 ωστε να ειναι πολυ πιο ευκολα ελεγχομενος και στην συνεχεια η εγκαθιδρυση του Αντιχριστου ως Παγκοσμιου δικτακτορα.
Τελος η αρνηση του Θεου απο τους ανθρωπους σαν αποδειξη στον ιδιο τον Δημιουργο οτι οι ανθρωποι δεν ηταν αξιοι  της εμπιστοσυνης  του αρχαιου σκοπου που τους δημιουργησε και εκανε λαθος.Κατοπιν εξολεθρευση ολου του ανθρωπινου ειδους οπως προβλεπουν τα Πρωτοκολλα της Σιων....που μονο της Σιων δεν ειναι!!!
Σκοπος της Μαυρης η αυξηση του πληθυσμου στο δεκαπλασιο ωστε τα μελη της να μπορεσουν να "στραγγιξουν " την ζωτικη ενεργεια ολων των ανθρωπων κι αφου την απορροφησουν να ζησουν σαν πανισχυρα πνευματα στον αληθινο πνευματικο κοσμο...!!!
Την εξουσια   την ειχε απο την αρχη η Μαυρη Αδερφοτητα που προτιμουσε να διοικει απο το παρασκηνιο μεσω των Μοναρχων,των Αυτοκρατορων και των Βασιλιαδων περιπου μεχρι το 1800 μ.χ.
Τοτε η Λευκη Αδερφοτητα ιδρυσε τους Ιλλουμινατι και μεσω δηθεν λαικων επαναστασεων ανελαβε την εξουσια και εγκαθιδρυσε ....την δηθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!...και τα δηθεν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
 
Αυτο ειναι μονο ενα μικρο κομματι της ιστοριας που θελησα να γραψω με σκοπο να σας παρακινησω να ψαξετε περισσοτερο...
Σε αυτους που δεν πιστευουν αυτη την  ιστορια μπορουν να συνεχισουν να νομιζουν οτι ολο αυτο το κοσμικο θαυμα της Δημιουργιας εγινε μονο και μονο για να δουλευουν και να πληρωνουν τραπεζες και δανεια.....ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει αλλωστε εχουμε ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Σε αυτους που το ενστικτο και η καρδια τους ψιθυριζει οτι τα πραγματα ισως και να μην ειναι ετσι οπως τους τα ειχαν πει ειναι σιγουρο πως κατι καλο ξημερωνει....γιατι οπως ειχε πει και ο μεγαλος διδασκαλος Πλατων.....Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ....!!!

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις