Αυτός είναι ο Αλβανός που προκάλεσε το μακελειό στο Μικρολίμανο..(Βίντεο Ντοκουμέντο)



Δείτε τον Αλβανό κακοποιό να φεύγει τρέχοντας με το καλάσνικοφ στα χέρια, μετά τους πυροβολισμούς..

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων σε μπαρ στο Μικρολίμανο, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Στο οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από κάμερες ασφαλείας καταστήματος, απεικονίζεται ένας άντρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης.

Ο άντρας στέκεται αρχικά στο
πεζοδρόμιο έξω από το μπαρ, ενώ στη συνέχεια φαίνονται οι λάμψεις από τις ριπές του Καλάσνικοφ, με το οποίο «γάζωσε» τους θαμώνες του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, στις 04:18 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο δράστης φαίνεται να πλησιάζει το κατάστημα και από απόσταση δέκα μέτρων να αρχίζει να πυροβολεί.

Τρομοκρατημένοι οι πελάτες του καταστήματος πέφτουν στο έδαφος, ενώ ο δράστης του μακελειού, απεικονίζεται να στέκεται για λίγα δευτερόλεπτα έξω από το μπαρ και στη συνέχεια να απομακρύνεται τρέχοντας, με το καλάσνικοφ στα χέρια.

Στο βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται, επίσης, ο δράστης να περπατά λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα και εκεί να τον πλησιάζουν δύο άντρες και να συνομιλούν μαζί του.

Πάντως, στην ΕΛΑΣ έχουν φωτογραφία του δράστη και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο «μανιακός» με το καλάσνικοφ είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με διακίνηση ναρκωτικών και κυκλώματα πορνείας.




ΠΗΓΗ










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις