Μυστηριώδης λάμψη «εξαφανίζει» αυτοκίνητο! Βίντεο











ΑΤΙΑ φέρεται να απήγαγε ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Βόρειας Ντακότα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια κάμερα ασφαλείας του δρόμου κατέγραψε το γεγονός και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» από τις εικασίες. Αρκετά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν το βίντεο είναι πραγματικό ή φάρσα.
Το βίντεο ενός λεπτού και δώδεκα δευτερολέπτων, δημοσιεύτηκε στοYouTube.com στις 7 Νοέμβρη του 2014 στο κανάλι της Συχνότητας Paranormal. Μια σύντομη περιγραφή που
επισυνάπτεται, λέει ότι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του τόπου που ονομάζεται Cavalier στη Βόρεια Ντακότα.
Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο σε κίνηση, σε ένα απομονωμένο δρόμο του Cavalier. Σύμφωνα με την περιγραφή, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μια «λάμψη φωτός» φαίνεται να κατεβαίνει από τον ουρανό. Το αυτοκίνητο φαινομενικά «εξαφανίζεται» από το δρόμο εν ριπή οφθαλμού. Η δημοσίευση σημειώνει ότι το βίντεο έγινε γρήγορα γνωστό και έχει συγκεντρώσει «μικτές» απόψεις. Μέχρι στιγμής το έχουν δει πάνω από 500.000 φορές.
Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως πρόκειται για τεχνική βλάβη στην κάμερα ενώ άλλοι σε «επεξεργασία του βίντεο.»
Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι «τηλεμεταφορά» ή «απαγωγή από εξωγήινους», αναφερόμενοι στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο βίντεο κάνει την εμφάνιση του εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία του. Τον περασμένο μήνα, η «Μετρό» του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ένα διαστημικό σκάφος σαν πιάτο να πετά κάτω από ένα επιβατηγό αεροπλάνο στο Σιάτλ. Ένα άλλο παράδειγμα αναφέρθηκε από την Huffington Post όπου ένας επιβάτης κατέγραψε ΑΤΙΑ να πετά κάτω από το αεροπλάνο τους, στους ουρανούς του Ιράν! Πολλές τέτοιες περιπτώσεις θεάσεων ΑΤΙΑ έχουν εμφανιστεί και οι επιστήμονες ψάχνουν συνεχώς για απαντήσεις για την επίλυση αυτών των «μυστηρίων».
Δείτε το επίμαχο βίντεο:





Ηλίας Σιατούνης

ΠΗΓΗ










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις