EKANAN TO ΙΔΙΟ ΛAΘOΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΔΗΝΑΡΙΟ






«Είναι νεκρός ο χαλίφης των ψευτομουσουλμάνων»

Ο αρχηγός των ψευτομουσουλμάνων του Ισλαμικού Κράτους (Ι.Κ.) Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός! Αυτό τουλάχιστον μετέδιδε χθες ως είδηση ο λογαριασμός που διατηρεί στο tweeter το ίδρυμα SIT - «Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Ερευνας / dr. Karar / Abu Bakhr al Baghdadi al Quraishi / Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ. Συρίας», το οποίο κατά καιρούς δημοσιεύει όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη δράση του Ι.Κ.
Ο λογαριασμός μάλιστα, εκτός από την αναγγελία του θανάτου του ηγέτη των ψευτομουσουλμάνων, δημοσίευε και φωτογραφία του νεκρού σχολιάζοντας: «Ο ηγέτης μας θυσιάστηκε με το αίμα του. Εμείς θα δείξουμε την πίστη μας στον νέο χαλίφη, όπως αντίστοιχα δείξαμε στον Αλ Μπαγκντάντι. Στο μέλλον θα υπάρξουν λεπτομέρειες». Την ίδια πληροφορία δημοσίευε αργότερα και δεύτερος λογαριασμός στο tweeter, που επίσης φέρεται ότι ανήκει σε υποστηρικτές της Τζιχάντ.
Από τη μεριά τους οι ΗΠΑ ωστόσο συνεχίζουν να μην επιβεβαιώνουν την είδηση, παρόλο που πολλά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο αρχηγός των ψευτομουσουλμάνων έχει (τουλάχιστον) τραυματιστεί.




Στο μεταξύ οι Κούρδοι της Συρίας ανακατέλαβαν χθες πολλούς δρόμους και κτίρια στο Κομπάνι, τα οποία ήταν υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους. Οπως δήλωσε εκπρόσωπος των Κούρδων, «εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος αναμένεται να ανακτήσουμε τον έλεγχο της πόλης από τους τζιχαντιστές». Παράλληλα, οι Μονάδες Προστασίας του Λαού μαζί με τους Ιρακινούς Πεσμεργκά βομβάρδισαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους σε άλλα σημεία στο Κομπάνι, ενώ συνεχίζονται ακατάπαυστα οι αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Δικό τους νόμισμα

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στα πεδία των μαχών, τα μέλη του Ι.Κ. αποφάσισαν να «κόψουν» το δικό τους νόμισμα! Το νόμισμα αυτό θα ονομάζεται ισλαμικό δηνάριο και θα είναι από καθαρό χρυσό και ασήμι, όπως ακριβώς ήταν και στην εποχή του παλιού Ισλάμ. Οσο για το σχέδιό του; Θα μοιάζει με εκείνο που έφερε νόμισμα του 630 μ.Χ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», το νέο νόμισμα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες στις περιοχές της Συρίας και του Ιράκ που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΗΓΗ


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ




Οι ίδιοι ψευτομουσουλμάνοι που σφάζουν αμάχους στη Λιβύη και που έγδαραν τον Καντάφι κατ΄εντολήν των Δυτικών όχι επειδή ήταν πράγματι δικτάτορας αλλά διότι ήθελε οι άραβες να συναλλάσσονται με ένα κοινό νόμισμα, το χρυσό δηνάριο, οι ίδιοι αυτοί πέφτουν τώρα κάτω από τα πυρά των αμερικανών, ακριβώς επειδή τόλμησαν να έχουν το ίδιο όραμα με τον Λίβυο ηγέτη!
Αυτή είναι η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) των σιωνιστών τραπεζιτών, χρησιμοποιεί τους φονιάδες για να κάνουν την βρώμικη δουλειά και εάν μετά θελήσουν να πραγματοποιήσουν τα δικά τους σχέδια, τους εξοντώνει. 

(Μπιν Λάντεν και Σαντάμ και Ταλιμπάν και Ταλιμπάν...)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις