HOAX : Άκρως επικίνδυνη απάτη. Προσοχή!


www.omadazita.gr,ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ,OMADA ZHTA,Z,ζ


Βέβαια όπως έχουμε πεί και όπως θα συνεχίσουμε να το λέμε ότι η βλακεία δεν έχει τελειωμό. Και καλά ο κόσμος θα μου πείτε δεν ξέρει. Αλλά τα έγκριτα sites που την πατάνε και χωρίς κανένα έλεγχο πασάρουν ψεύτικες ειδήσεις είναι δυνατόν να τους αφήνουμε έτσι ?
Εμείς το είδαμε στον σύνδεσμο εδώ (όπως στην φωτό). Εσείς ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ και να ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ και κάντε και ένα ψάξιμο στο ψαχτήρι της google να δείτε ότι η "επικίνδυνη απάτη" σέρνεται εδώ και 2 χρόνια από τοίχο σε τοίχο και από site σε site που δεν έχουν τι να κάνουν και βάζουν αυτά και παραπληροφορούν τον κόσμο.

Αποτυχημένο hoax, καραμπινάτη μούφα, αλλά θα ...σας ζαλίσουν. Ας δούμε τι λέει:

Άκρως επικίνδυνη απάτη. Προσοχή!

"Σε διάφορα μέρη σε πολυσύχναστα: πρατήρια βενζίνης, παρκινγκ, σούπερ μάρκετ κ.λ.π,  δίδονται μικρά δώρα - δωρεάν διανομή, φαινομενικά για προώθηση πωλήσεων όπως: Μπρελόκ, μασκότ, για αυτοκινήτα κ.λπ. ! ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ Περιέχουν ένα ΤΣΙΠ για ανίχνευση προσώπου (κάποτε μόνο στις ταινίες...τα βλέπαμε).
Με αυτό οι κλέφτες γνωρίζουν τα πάντα για εσάς: πού βρίσκεστε, πού κινείστε, πότε είστε στο σπίτι, πού είναι το αυτοκίνητό σας σταθμευμένο, κλπ. Χωρίς εσάς .. μπορούν να κάνουν τα πάντα - να πάνε στο σπίτι σας όταν λείπετε, επίσης να σας επιτεθούν στην τράπεζα, να κλέψουν το αυτοκίνητό σας, κ.λ.π.
Είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο εγκληματιών, που κατάγονται από τη Ρουμανία (έχουν εμπειρία στην σχεδίαση ηλ. κυκλωμάτων), μια νέα εγκληματική πρακτική!
Αξιωματούχοι στην Ολλανδία έχουν ενημέρωση το ολλανδικό πληθυσμό, για το φαινόμενο αυτό.

Ενημερώστε και τους φίλους σας.

Phd Σουγκάκης Αχιλλέας
Προιστάμενος Δ/νσης Πληροφορικής
Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας
Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,

Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύωv

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κατά δήλωσή του τον Νοέμβριο του 2012 ο Κος Σουγκάκης είχε πεί : 

«Είναι τρελό αυτό που γίνεται, με έχουν καλέσει δεκάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, από Κρήτη, από Θες/νικη . Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό το κείμενο, το είχα διαβάσει πριν από πολύ καιρό (πριν το 2012) σε ένα Ολλανδικό site και το έστειλα σε μία συνάδελφο να το δει όπως κάνουμε όλοι όταν κάτι μας εντυπωσιάζει.

Εκείνη με την σειρά της , προφανώς το έστειλε κάπου αλλού και τελικά έκανε τον γύρο της Ελλάδος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις